Daca tu crezi ca merita, de ce nu? Chiar daca o sa te refuze, ce daca, mai sunt si altele... si in cate!
Bagate pe ea... daca te va refuza.macar va sti k existi :d.oricum...afla nr de tel.id...cv ...vorbiti...va cun...sh succes :*
Daca nu te observa, ce rost are sa incerci sa-i atragi atentia? De ce vrei sa faci eforturi pentru ca sa-i atragi privirea unei persoane care este dezinteresata de tine?
Eu spun ca trebui sa cauti pe cineva care sa te merite, nu o persoana care nu va fi niciodata multumita de tine.
Eehh... te inteleg omule asa am si o vecina "bunaciune" si nu ma pot apropia de ea ca are un caine urias...si numai cand se apropie cineva de ea incepe sa faca ca toate alea cainele... i-am bagat in cutia postal un biletel zace acolo de vreo 2 saptamana eu stau la 8 ea la 7 ma gandeam sa o strig pe geam sau sa cobor cu o sfoara la ea
Pai dupa parerea mea eu cred ca ar trebuie sa incerci sa te bagi usor in seama cu el.la inceput sa vorbiti doar ca niste prieteni.si apoi totul vine de la sine.
Incearca sa faci primul pas. prezinta-te si intreab o ceva interesant iar dupa incearca sa tii legatura cu ea leaga o prietenie pentru inceput.insa nu fi prea insistent ca o vei distanta fata de tine.mai fa o gluma...hey sa mi zici ce ai rezolvat.bafta
oBelieveMe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: