| stefaniia a întrebat:

Imi place de cineva din anturajul meu de prieteni.Nimic nou sau neobisnuit pana aici doar ca cel mai bun prieten a meu e indragostit de mine de vreo 2 ani iar nimeni din anturaj nu se apropie de mine ca sa nu-i faca rau acestui foarte bun prieten.Cum sa-i dau de inteles amicului meu ca mie imi place foarte mult de el, fara sa-mi ranesc cel mai bun prieten?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Veziti de treaba.ca si acel amic are un foarte bun prieten, si ala la randul lui are un foarte bun prieten.ai o gramada de treaba cu cei mai buni prieteni ai prietenilor tai.start.da r cand te mariti vezi sa o faci, cu cel mai bun prieten, al celui mai...al celui...al.etc.ca sa nu te mai ispiteasca.

3 răspunsuri:
| rozalia25 a răspuns:

Pai, incearca sa discuti cu prietenul tau, si sa ii zici ca tii la el ca la un frate, si din pacate nimic mai mult. Apoi incearca sa ii faci cunostinta cu alte fete, sa ii deschizi ochii ce frumoasa e colega X, si incet, incet sa il dezlegi de obsesia ce o are pentru tine. In paralel da-i de inteles amicului ca il placi, insa fara a face prea mult tam-tam pe chestia asta. Eventual zi amicului care e problema, sigur va intelege si va fi discret.

| gabriela_3062 a răspuns:

Vorbeste cu amicul tau si spune-i ca ti la el doar ca la un bun prieten si ca sunteti mai compatibili ca amici decat ca iubiti, cat despre baiatul pe care' placi apropiete cat mai mult de el fa' sa obs ca in ultimul timp sunteti apropiati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de toate o discutie deschisa cu cel mai bun prieten.Trebuie sa inteleaga odata ce-i cel mai bun prieten. Daca nu intelege inseamna ca nu-i prieten si deci inevitabil ar trebui sa renunti la o falsa prietenie.