Pai daca iti este frica sa ii spui,si sincer chiar nu ai avea de ce sa iti fie frica pentru ca nu vei pati nimic,ai putea sa ii dai de inteles si anume:ii poti zambi atunci cand il vezi,sa te bagi in seama cu el pe diverse subiecte(vei gasi tu la acel moment),savb cu el pe mess si daca este sa nu ai id lui sa faci rost de el s-au poti sa il ceri chiar si lui personal,ii poti face mici complimente,daca ai o prietena de incredere o poti ruga pe ea sa vorbeasca cu acel baiat si sa ii spuna dar cel mai ine ar fi sa vorbesti cu el pentru ca asa poti vedea si reactia pe care acesta o are.
Nu trebuie sa iti fie frica,trebuie sa ai curaj,incearca si ai sa vezi ca nu ai nimic de pierdut,dupa cum este si o vorba"incercarea moarte nu are", asa ca nu are de ce sa iti fie teama, totul o sa fie bine ai sa vezi.
Curaj
Pai daca it place de el, atunci iesiti undeva prin parc, la un suc undeva, si discutati diferite chestii, imprietenitiva, cunoastetiva mai bine, si atunci intreaba-l daca ii place de vreo fata, cum o mai duce cu dragostea, daca are prietena.etc sper sa te ajute ce am zis.
De ce anume iti este frica? N-o sa patesti nimic daca ii spui, o sa-ti rezolvi problema. Ia-ti inima in dinti, spune-i si n-o sa regreti!
Intreaba`l daca vrea sa mearga la patinoar sau, la un suc si de acolo incepe toata povestea
Nu iti fie frica si eu asa am fost dar mi-am luat inima in dinti si i-am spus si iti spun sincer am avut de castigat! Fii puternica!
GeaninutzaTha întreabă:
IngerashuThauDulce întreabă: