| iulianacristina a întrebat:

Imi place de doi baieti in acelasi timp. Pe care sa-l aleg? pe cel 'popular' sau pe cel 'sensibil' puppy dog eyes?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Presupun ipotetic ca cel popular e frumos poate ma insel, cel sensibil nu e asa popular dar tot e dragut, in fine alegi pe cine vrei eu cred ca vei alege pe cel popular noua ne place sa fim langa cei populari, e un risc baiatul ala popular te poate lasa usor pentru ca e frumos poate avea cand vrea ce baiat vrea

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca-l alegi pe cel popular,va trebui sa stii sa lupti cu "concurenta",toate fetele il vor pentru ele si in loc sa te bucuri de relatia voastra,treci numai prin contre si intrigi.
Daca-l alegi pe cel sensibil,vei avea parte de liniste si zambet, plus ca ai sansa sa-ti explorezi si partea ta de sensibilitate pe care nu o cunosti.
Acum, alege.
Eu, insa, l-as prefera pe cel sensibil.

| ascovit a răspuns:

Pe cel pe care il placi mai mult!

| mona a răspuns:

mai bine pe cel sensibil

| DiamondShine a răspuns:

Pe cel sensibil..ai mai putine sanse sa suferi mai tarziu

| OnuOnulică a răspuns:

Pe cel sensibil!
Ai face o mare greseala daca ai alege pe cel popular.
Parerea mea.

| neutrino a răspuns:

Ei te plac pe tine?

| VreauMiere a răspuns:

Cel sensibil. Baietii sensibili sunt seriosi de obicei. Cel popular te poate insela oricand cu o fata.

| xEndlessLove a răspuns:

Eu zic ca pe cel sensibil. Cel popular, stiind ca poate sa aiba orice fata poate sa te lase pentru alta. In schimb cel sensibil nu o va face, pentru ca in general baietii sensibili, iubesc.

| JohnnyHelpsYou a răspuns:

Sensibil normal laughing

| rarepearls a răspuns:

Sensibil...ca cel popular foarte posibil te va lasa repedewinking

| meandme77 a răspuns:

Pe cel invizibil big grin

| Mathew a răspuns:

Daca iti "place" de doi baieti inseamna ca ar trebui sa vezi care te place pe tine. Sau poti lua pe rand

| YmcmbYmcmbYmcmb a răspuns:

Lasati inima sa aleaga.Si in plus as zice sa-l alegi pe cel sensibil pe ala populat il mai plac fetele si poate sa te inselewinking Funda :*