anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de el de cateva luni si ne-am apropiat ca si prieteni. Eu am vrut sa incerc mai mult, sa ne cunoastem mai bine, dar mi se parea ca da inapoi, asta din cauza ultimei lui relatii, in care a fost inselat, asa ca am zis sa mai astept. Ne luam in brate de multe ori, nimic mai mult. O vreme nu am mai vorbit cu el, tin sa mentionez ca tot timpul astepta ca eu sa intru sa vorbesc cu el si vorbea frumos, tinea conversatia cateodata si 2-3 ore pe net. Asa ca nu i-am mai scris deloc, asteptand sa ia initiativa. Acest lucru nu s-a intamplat iar acum am aflat ca e suparat pe mine ca nu l-am mai cautat.I-am scris si mi-a raspuns sec. Ce vrea de fapt? Ca eu nu il mai inteleg.

Răspuns Câştigător
| Wihox a răspuns:

Hmm, probabil crede ca nu iti pasa de el si ca il consideri doar un prieten asa ca nu mai are rost sa incerce. Din cate inteleg te place pentru ca altfel nu ar avea de ce sa se supere. Gandeste-te, daca cineva cu care vorbesti destul de des dar la care nu ti foarte mult nu iti mai scrie te superi? Nu, deci e clar ca el te cam place. Avand in vedere ca pui intrebarea asta si tie iti pasa de el asa ca va recomand sa va lasati orgoliile si sa fiti impreuna. Hai, succes :*

1 răspuns:
| Diana189 a răspuns:

Asa sunt baietii, cum noi asteptam sa fim bagate in seama, si eu au acest drept laughing. Dar cum spui si tu, ei se mai si supara ca vezi Doamne numai ei sa ne bage in seama? laughing
Ideea e ca trebuie sa il mai bagi si tu in seama din cand in cand, nu prea des dar asa de cateva ori o sa vezi ca e mult mai ok :*