| Arckantos26 a întrebat:

IMI Place de fiica doamnei diriginte nu stiu ce sa fac deoarece si ea ma place.ce sa fac sa fiu cu ea sau nu? si cum asi actiona pentru a nu ma face de rusine?

Răspuns Câştigător
| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Aș*. Amice, nu ai cu ce sa te faci de rusine. Cum a spus si neutrino, cand mai prinzi tu ocazii de genul? Cu fata dirigintei. Ia si combin-o daca iti place de ea, nu te retine doar pentru ca ma-sa ii profa ta.

9 răspunsuri:
| anonym000000 a răspuns:

Daca amandoi va placeti, si amandoi vreti sa fiti impreuna, nu mai ezitati happy iar puteti fi impreuna fara sa stie parintii, si restul happy si si daca ar sti, e ceva normal o relatie intre doi oameni. happy

| valentingb a răspuns:

Nu e nimic grav, stii tu, doamna diriginta e si ea om, nu musca happy. Daca iti place de ea, respecta procedura, soldat!laughing Vorbesti cu ea mai frumos (asa cum merita), ii faci complimente, o inviti la un suc si o prajitura, o intrebi printre altele daca ar vrea sa fie cu tine, o tii de mana, poate daca stai foarte aproape de ea si vezi ca se inroseste toata sau inghite in sec, o saruti. Si apoi mergi tot inainte.
Planul se adreseaza cuiva care are pana la 14-15 ani sau daca fata e timida. Daca nu te incadrezi, te descurci tu.

| neutrino a răspuns:

Sigur ca trebuie sa fii ca ea! Cand mai prinzi tu un asemenea tren!

| NuMaSuporti a răspuns:

Mare chestie, bagate pe ea. Rusine? Cuvantul asta nu ar trebui sa il cunoasca lumea(dar neexagerat). Deoarece ce iti pasa tie ce zice lumea, e viata ta faci ce vrei cu ea.

| Azµre a răspuns:

Scoate-o în oraș ce mai aștepți. Da normal să fii cu ea happy ce contează că e fiica lui x sau lui y!

| sweetsecret a răspuns:

Nu iti fie frica, daca o placi si ea te place ar trebui sa fiti impreuna. Bafta! :*

| 5IrOK a răspuns:

Doamne doamne.e simplu daca si ea te place...ii spunetii mamei ei uitati care e situatia si iti garantez ca va intelege (ai putea sa ii iei un buchet de flori)...pana la urma si ea e tot om
Nu recomand o relatie in secret deoarece cred ca e mai bine sa stie si parintii dar depinde cati ani ai...

| Lily333 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-ti asculti inima.

| lavinia56 a răspuns:

Eu sunt fata si imi place foarte mult sa fiu curtata crd ca daca si ea te place sa ii spui nu ai cu ce sa te faci de rusine...