Vrea doar sa ti-o puna. Scapa de el. Te atrage doar pentru ca pare sigur pe el, e tupeist, adopta fatada de "bad boy" si te lasa sa crezi ca tu ai fi singura fata care l-ar putea schimba. Nu te lasa pacalita. Sunt o multime de baieti care nu numai ca te pot face sa te simti la fel de bine, dar sunt si seriosi.
Dă-i pace, vrea doar să profite de tine așa cum profită și de prietena lui.
Cel mai bine ar fi să-l lași în pace.
Te pup.
Din moment ce are prietenă, e clar că se folosește de tine chiar dacă se poartă frumos, nu crezi? Gândește-te puțin logic.
Și dacă știi că are prietenă, de ce n-o părăsește? Sau nu ți-a venit în cap să-l întrebi asta?
Da te vede ca pe un obiect si cam profita de naivitatea ta stiu doare sa auzi asta, dar asa e se joaca cu tine si se pare ca se descurca destul de bine. Ar trebui sa ii spui clar sa ia distanta sau sa nu se mai poarte ca un badaran.
Am si eu o intrebare: cati ani ai? Din moment ce el are prietena.e cam logic ca nu te place pe tine si doar te foloseste..Nu ii mai permite sa te sarute. Spune-i mai bine isi vada de relatia lui, oricat de mult te-ar durea pe tine asta
Ea are 18 ani, e născută in 95.
Scuze..acum am revazut intrebarea ta si ai spus ca iti place de fostul coleg..deci probabil si tu ai tot 18 ani ca si el.
anonim_4396 întreabă: