Buna, daca e cu ea si nu cu tine, inseamna ca ii place de ea, daca ii placea de tine, nu era cu ea ci era cu tine sau macar incerca sa fie cu tine, e logic, nu?
Oricat ti-ar placea de un baiat, din moment ce are prietena si acea prietena e colega, prietena, cunostiinta, neam cu tine, nu e bine sa te bagi, asa in general nu e frumos sa te bagi in relatia cuiva...mai sunt baieti, incearca sa vb.cu alt baiat sa il uiti pe acesta.
Nu te mai gandi la el sau la ce putea fi intre voi, nici nu iti fa scenarii sau sa te intrebi daca te place, in plus cand placi pe cineva, orice gest in interpretezi.
Nici tie nu ti-ar placea sa se bage cineva in relatia ta amoroasa!
Fi cu capul pe umeri, nu e cu tine, asta e, fi tare si mergi mai departe.
In cazul in care ei s-ar desparti si el ar incerca sa fie cu tine, atunci te-ai putea gandi la o eventuala relatie, dar asa mai bine uita-l, nu e bine cand te indragostesti de persoane ocupate...
Sfatul meu e sa nu te ti dupa iubiti altei fete mai ales daca e prietena cu tine. nu e bine
C pot sa iti sp daca si eu sunt in aceeasi situatie, si am si un iubit care ma iubeste ff mullt, si eu incerc sa gasesc rasp la aceeasi int.
AlexiaIordache întreabă: