| Mariela_1621 a întrebat:

Imi place de o anume fata de aici de pe site. Este vorba de Elianna sad. Dar ma tem ca din cauza intrebarilor puse de mine nu prea ii sunt simpatica stiu asta ca m-a criticat in nenumarate randuri sad. Eu as vrea sa ma schimb pentru ea sa nu mai pun intrebarile alea penibile ca s-ai castig inima. Ce spuneti, credeti ca as avea o sansa cu ea? thinking

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Imi pare rau dar trebuie sa zic "PAS" la propunerea ta "rusinoasa"! Daca o sa-mi schimb vreo data orientarea sexuala, am sa te anunt! S-apoi nu prea am bani de aruncat pe noptiera! Asta una! Dar daca esti barbat (nu baiat) poate ca mai discutam, dar fara tarif din partea ta! Sa vad cum te schimbi!?! Sper ca nu te refereai la haine! Si in legatura cu burghiul cu care ziceai ca te-ai mansturbat, daca ai ramas in pana, cred ca mai am prin garaj in cutia de scule (!) cateva seturi ruginite, sper sa-ti ajute! Sper sa nu contaminezi cu...rugina si pe altcineva!

10 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Eu ador pisicuta din avatarul Eliannei, este absolut superba si are niste ochi love struck o scumpete de pisica love struck

| Vizitiul a răspuns:

Schimba-te pentru tine, nu pentru altii. Atat am avut de spus!

| Dominicc a răspuns:

Curand o sa te aud ca ti'a ramas sticla de vin de la cina iubitului in gaura mareelor negre

| AnonimA a răspuns:

laughing)joci binesmug

mai nou esti lezbi?smug

| 21Ada a răspuns:

1) Esti baiat sau lesby? 2) cere-i id-ul sa vb in particularwinking

| cosmina05 a răspuns:

Cel mai bine ar fi daca i-ai trimite un mesaj privat si ati vorbi

| yoyodedeea a răspuns:

Mariela... u estibaiat? sau inteleg eu ce nu trebuie din intrebarea ta?laughing

| Sconcsiş a răspuns:

HAHAHA laughing))))

Nimeni nu se prinde ca asta tot glumeste? laughing

| IuliaAkaTrixxie a răspuns:

Nu e baiat, e decat barbata
laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Utilizatorul @Elianna, pare o fata destul de serioasa, si nu prea pare sa-i placa fetele, asa ca ma indoiesc, si daca i-ar placea cred ca le-ar alege pe cele serioase si cu capu` pe umeri. Nu vreau sa jignesc, dar din intrebarile tale reiese ca esti foarte jucausa, neserioasa si zurlie asalaughing, esti simpatica asa da` clar intre tine si`o fatuca de-aci de pe site nu va fi mare lucru.

Oricum multa bafta sa fii iubita!big grin