Imi pare rau dar trebuie sa zic "PAS" la propunerea ta "rusinoasa"! Daca o sa-mi schimb vreo data orientarea sexuala, am sa te anunt! S-apoi nu prea am bani de aruncat pe noptiera! Asta una! Dar daca esti barbat (nu baiat) poate ca mai discutam, dar fara tarif din partea ta! Sa vad cum te schimbi!?! Sper ca nu te refereai la haine! Si in legatura cu burghiul cu care ziceai ca te-ai mansturbat, daca ai ramas in pana, cred ca mai am prin garaj in cutia de scule (!) cateva seturi ruginite, sper sa-ti ajute! Sper sa nu contaminezi cu...rugina si pe altcineva!
Eu ador pisicuta din avatarul Eliannei, este absolut superba si are niste ochi o scumpete de pisica
Curand o sa te aud ca ti'a ramas sticla de vin de la cina iubitului in gaura mareelor negre
Utilizatorul @Elianna, pare o fata destul de serioasa, si nu prea pare sa-i placa fetele, asa ca ma indoiesc, si daca i-ar placea cred ca le-ar alege pe cele serioase si cu capu` pe umeri. Nu vreau sa jignesc, dar din intrebarile tale reiese ca esti foarte jucausa, neserioasa si zurlie asa, esti simpatica asa da` clar intre tine si`o fatuca de-aci de pe site nu va fi mare lucru.
Oricum multa bafta sa fii iubita!
beausingurlamasamea întreabă: