| BaiatBun_7618 a întrebat:

Imi place de o colega care a fost cu cel mai bun prieten al meu. La un moment dat mi-a spus o prietena de a ei ca ma place, dar fix in ziua in care vroiam sa o intreb daca vrea sa fie cu mine a inceput sa nu se mai comporte la fel (nu se mai comporta la fel cu mine si ma evita). Si asa am ales sa o intreb ziua urmatoare, dar comportamentul ei a ramas neschimbat. Si acum am 2 colegi care se tot dau la ea, fiind si prieteni f buni. Din cate se vede nu prea il place pe nici unul, dar nu vrea sa ii raneasca. Acum cum as putea face sa fiu cu ea?
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| MaDaRuLLz a răspuns:

E destul de simplu. Urmeaza pasii si poate iti reuseste big grin
1)Vorbeste cu ea pe messenger, daca nu o prinzi onnline vorbeste a scoala, deschis si in fata pentru ca esti barbat si poate ca, considera ca e un pas
2)Arata ca tu esti seful! Daca te ignora cand stai pe langa ea, fa-i si tu asa ei, ai sa vezi ca o se simta pentru ce a facut
3)Ceilalti se dau pe ea? si ce, arata-le ca le dai clasa, cand se apropie de ea sa o abordeze asteapta momentul potrivit, chiar cand ei vorbesc cu ea, si invit-o la suc, o sa ii lasi cu ochii in soaretongue
Bafta multa, fundita? laughing)

2 răspunsuri:
| VIPlidia a răspuns:

Lasa-i putin timp, posibil ca sa aiba ceva probleme in perioada aceasta! Dar continua oricum sa o saluti, sa vorbesti daca ai ocazia.Nu o sufoca,sau sa o intrebi daca doreste sa fie cu tine, oricum, pentru ceilalti nu are nici un interes.Asteapta sa se termie scoala,iar dupa va avea mai mult timp liber,ca si tine,invit-o in oras,la un suc, la o plimbare, si cere-i dupa.Multa bafta!

| chocolate_8535 a răspuns:

Pai spune-i in fata ca o placi cu siguranta va ceda daca sti cum sa ii spui
daca te evita inseamna ca eu fi rusine sau ceva de genul asta
oricum tu sa nu cedeti