| flyproject a întrebat:

Imi place de o fata am chemat-o in oras a zis ca nu stie ieri am sunato, imi lasa mesaje nu stiu inca nu e hotarata vrea sa ma cunoasca mai bine? Fundatongue

4 răspunsuri:
| Pastiluţă a răspuns:

Da aşa este
Probabil nu se simte pregătită pentru ''întâlniri'' cu tine.Ia-o uşor şi probabil o să ieşiţi curândwinking

Fundăă?batting eyelashes

| totEU_9066 a răspuns:

Acum sincer iti spun ceva fata asta ori a cazut in cap ori nu gandeste deloc, pe bune acum iti lasa mesaje cum ca i-ar placea sa iesiti dar cand e la momentul sa iesitii ea nu mai stie
Sincer parerea mea e ca nu te place ca daca te-ar placea te-ar fi zis DA sau te-ar fi zis sa mergeti altundeva unde se simte si ea mai confortabil, Eu zic sa o uiti ca nu va iesii cu tine sad
sper ca te-am fost de folos :* Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu e hotarata, asta inseamna ca nu te place suficient si ar trebui sa iti dea de gandit

| maria_7807 a răspuns:

Eu sunt fata.si km ajea mi s-a intamplat mie numai ca invers.adica am fost invitata in oras.si am acc.am iesit.dar nu stiu daca baiatul ma place sau nu...eu zic.sa mai insisti putin cu fata respectiva.dar nici so stresezi.mai intreab-o odata.si daca tot ajae e nehotarata. lasa-i un tmp si probabil va veni singura la tine.:Xsucces pupici:X si poate imi rasp si mie la intrebare:O3 [in leg ca baiatu]