Asa m-am comportat eu cu un baiat la care am tinut tare mult, si se pare ca prin atitudinea asta, eu am pierdut.
Poi eu stiam ca ma place, si imi placea sa ma intrebe el mereu de vorba, sau nu-i raspundeam cand il vedeam ca vorbeste cu alta fata pe o alta tonalitate.muream acolo de nervi. Si pana la urma, eu am asteptat sa faca el primul pas, si el nu a facut datorita comportamentului meu(nu stia ce am) si acum l-am cam pierdut.
Deci, poate ai noroc si te place si ea, dar asteapta totul de la tine.
Daca stai asa nu ai sa rezolvi nimic daca stai o pierzi si daca faci ce a spus harciog posibil sa mearga va vedea fata ca tu vrei sa vorbesti cu ea.
Eehheee domnisoarea se bucura de prea multa atentie din partea ta,
Sfatul meu incearca sa fii indiferent o vreme sa vedem rezultatul, atunci ea o sa sara pe tine mai des :-)
Nu Man, cred ca ea e altcumva, sunt in stadiul in care nici nu cred ca-i mai place de mine.Ar fi culmea acum s-o si enervez.
Posibil sa te placa, sa-i fi fost dor de tine in acea excursie.Si daca cateodata nu te baga in seama... o fi din cauza timiditatii? Cateodata isi ia inima-n dinti, alteori nu... crede-ma, asa mai fac si eu
Stii cum e... daca stai in stadiul in care sti acum e degeaba.
Ai 2 posibilitati:
1. sa fi indiferent o vreme (daca te va cauta ea pe tine si se va comporta mai frumos inseamna ca nu vrea sa te piarda si ai sanse mari sa fi cu ea... daca e si ea in continuare indiferenta, atunci inseamna ca nu merita atentia ta)
2.sa mergi sa-i spui adevarul (ceva de genu:"stii, eu sunt foarte direct -> imi place de tine... exista vreo sansa sa fim impreuna?"...)
Spune-i ca vrei sa fie prietena ta si o iubesti foarte mult. Daca o sa vrea ai noroc.