| Florys a întrebat:

Imi place de o fata care este cu o clasa mai mare decat mine. Eu sunt clasa a-IX-a iar ea este a-X-a, diferenta de varsta intre noi este doar de doua luni.
Credetii ca am vre'o sansa sa fiu cu ea?

Răspuns Câştigător
| Cryssbest a răspuns:

Sansa exista intotdeauna, trebuie sa stii cum sa o transformi intr-un succes! Abordeaz-o, dar fii spontan, inteligent si amuzant simultan! Obligatoriu! laughing

11 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

De ce nu? big grin E mica diferenta de varsta, asa ca nu cred ca ar avea vreo relevanta... happy
Bafta!

| multimoak a răspuns:

Eu eram in anul I la facultate, iar iubitul meu era in clasa a 11-a la liceu... Eram innebunita dupa el, dar am fost doar o saptamana... Incercarea nu are moarte!

| jocnecurat a răspuns:

Depinde daca ea te place su nu.Eu treceam pe a IX-a si eram cu una ce termina a XII-a...care-i problema?

| Yly a răspuns:

Ai șanse! mie mi-a plăcut de un băiat mai mic ca mine de la liceu. așa că... dă-i drumu!

| Florys explică:

Am ID-ul ei de messenger, dar nu prea stiu cum sa o abordez, nu vreau sa cred ca sunt disperat dupa ea.

| love4u a răspuns:

Nu conteaza varsta, daca va iubiti se poate orice. + ca si eu am avut un asemenea caz, pe la vreo 14 ani aveam o prietena cu 2, 3 luni mai mare ca mine.

| coosmin24 a răspuns:

E nasol nu prea imi place ca o fata sa fie mai mare ca mine, si chiar cu o zi.

| maddutsu17 a răspuns:

Daca fata te place sigur ai sanse la ea. Diferenta de varsta nu e mare. Trebuie sa aflii daca si ea te place. abordeaz`o. intra in vorba cu ea. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde.inceraka sa o inviti in oras sa ii ceri id d mess sau poate nr d telwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca ai sanse... trebuie sa ai si putin tupeu, si sa ii arati ca iti place de ea, si poate ca ve-ti fi impreunahappy. succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti mustata jos big grin

parca esti guta-n puii mei! laughing