Nu trebuie sa te rusinezi de sexualitatea ta. Daca ei nu pot intelege e treaba lor. Fa ce crezi ca e mai bine. Dar te sfatuiesc daca inca n-ai varsta de 18 ani sa nu faci publica aceasta informatie
Pai asta ar insemna ca esti lezbi. deci pregateste-te sa fii marginalizata...deh, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Daca o placi ca sora ca pritena e bine dar in calitate de iubita nasol nu e bine
Cauta-ti un baiat care sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti tu
Mmm.eu stiu...nu ar trebui sa te intereseze parerile noastre, prietenilor sau cunostintelor!
Esti TU si atat!
succes!
Traditional nu e prea bine. dar ma rog, inteleg ca vreai experimente.asta nu-i rau, poate dupa ce experimentezi cu mai multe vei intelege ce e al tau, fetele, baietii, sau si si...bafta
Ba e foarte bine, si chiar poti sa-i zici cati place de ea, eu sunt in clasa a 8 si avem cologe care se mai saruta intre ele si nimeni nu rad de ele, adica ele se saruta si cu baieti si cu fete, asa ca e inregula...
Fiecare e liber sa faca ce vrea, sa spuna ce vrea...Deci nu conteaza ce credem noi.Traieste-ti viata fara sa-ti pese de rautatile celorlalti:*
Depinde in ce fel it place\... daca o iubesti ca pe o prietena, ca pe o sora e ok... dar daca o iubesti ca pe o iubita si vrei sa ai relatii cu ea nu e bine i`ati gandu de la ea si incearca sa-ti faci un prieten
Apropo am fost azi cu ea si cu alte fete in oras si am fost la cineva.am tinut-o si imi brate si ea m-a tinut am dansat impreuna si ne-am si pupat mult.noi suntem si cele mai bune prietene