| biscuit122 a întrebat:

Imi place de o fata cu 2 ani mai mare ca mine.Nu prea o cunosc. Dar stiu cateva lucruri despre ea.Ne intalnim rar.cateodata ne intalnim si ne intelegem mereu.Totul e bine. Dar e o problema:are un prieten.
Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| cristina1111 a răspuns:

Daca are prieten asteapta sase disparta si pe urma ii vei propune intilnire.

| irina20 a răspuns:

Uit-o!
Te poti interesa daca e ceva serios. Dar in astfel de cazuri sansele sunt aproape nule.

| Dizzydizz a răspuns:

Vb cu ea poate te place si ii e teama sa il lase pe aktualul carezand ca u nu o placi.
Declara i sentimentele tale si vezi reaktiile ei

| anonimaa a răspuns:

Esti mai mic ca esa iar sansele ca ea sa se uite la tine sunt foarte mici poate te veede ca pe un pustan sau asa ceva in nici un caz un baiat cu care sa poata avea o relatie
majoritatea fetelor prefera baietii mai mari decat ele deci nu ai prea multe sanse...fiindca din intamplare si eu is tot fata iti zic ca nici nu m-as uita daca un baiat cu 2 ani mai mic ca mine mi-ar face avansurilaughing ba chiar as rade de el si m-as intreba ce mananca copiii de azi de au asa ideilaughing

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Miruna.moby, eşti cam stupidă tu aşa de felul tău. Dacă tu ai 14-15 ani, în cazul tău se aplică însă uite eu la 14 ani şi ceva am avut prietenă de 18 ani şi am stat un an şi 8 luni împreună aşa că nu-ţi mai da tu pe net cu părerea cu privire la telemea şi cum percep bărbaţii durerea. Serios!
Revenind la întrebare, interesează-te de câtă vreme sunt împreună. Dacă au peste 8 luni, vezi-ţi de-ale tale. Nu e frumos să te bagi în relaţiile altora.
Oricum, chiar dacă se despart, nu te bucura prea tare, după o relaţie de lungă durată, câteva luni eşti răvăşit(ă) şi nu prea ai chef de o nouă relaţie.
Oricum, şansele ţi-s aproape nule şi rişti să-ţi ratezi viaţa.
Tocmai am stat de vorbă c-un coleg de facultate care aşteaptă după o fată de 5 ani şi ceva iar aceea are relaţie stabilă iar el nu vrea alta decât chiar pe ea şi uite-aşa îşi pierde ani importanţi din viaţă după o himeră.
Ai mare grijă să nu cazi în patima asta! Mai sunt destule femei!
Spor!

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Nene imi place cum tzintesti, adica sus, si asa e bine fratioare, asta e drumu. Pana cand se desparte de prietenul ei tu trebuie sa intretii relatia amicala cu ea, ca sa te treaca pe eventuala lista de asteptare/rulaj. Nu incerca sa te bagi intre ei ca dai nasol cu amandoi si nu rezolvi nimic. Deci trebuie sa astepti o perioada, 6 luni, 1 an, pana cand trebuie sa o scoti din calcule. Oricum dumele sa le ai la tine in orice moment, si bombitele sa le arunci cu orice ocazie (cat mai subtil si la tinta) si daca nimeresc atunci usor usor poti sa ii dai bomba si il lasa inainte de termen pe fraier. Din functia de amic chiar o poti face sa-ti dea din casa despre iubitul ei si astfel afli daca il vrea cu adevarat sau "as putea sa il schimb".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io is in aceeasi situatie am 12 ani si imi place de o fata dar am mintito ca am 19 ani si i am dat o poza cu ea