| Arnold2893 a întrebat:

Imi place de o fata cu aproape un an mai mare ca mine, ne intelegem foarte foarte bine, am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna acum 3-4 luni a zis nu si acum cam 1-2 saptamani m-a intrebat daca imi mai place de ea, insa nu a vrut sa zica motivul pentru care m-a intrebat, doar un simplu "asa imi venii".
Am vreo sansa cu ea? Tin foarte mult la ea.
Dau funda sfaturilor utile!

Răspuns Câştigător
| smartlollipop a răspuns:

Cred ca mai ai sanse daca te-a intrebat daca o mai placi. Invit-o la o intalnire si vezi cum decurg lucrurile sau intreab-o din nou.

In speranta ca nu te place o prietena de-a ei si intreba pentru ea, dar e putin probabil.
Bafta!

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Singurul mod de a afla care ii sunt intentiile in materie de relatii de prietenie le poti afla chiar de la ea.Ar trebui sa-i propui sa iesiti in doi la o plimbare in parc, la un film sau spectacol. Presupunand cazul in care ar/va accepta si functie de cum va decurge intalnirea iti vei putea da daca are sentimente fata de tine si de natura acestora.Un fir de floare poate fi factorul hotarator in acest demer al tau. Succes.

| neutrino a răspuns:

Ea fiind mai matura, doreste sa aiba o relatie de lunga durata cu tine, motiv pentru care acum tatoneaza terenul.

| Emilian65 a răspuns:

Daca te-a intrebat, inseamna ca vrea sa aiba o relatie stabila cu tine. Nu rata ocazia.

| SkyPilot a răspuns:

A facut asta ca sa iti atraga atentia. Se intampla ca atunci cand intrebi o fata sa te refuse, dar sa ii atragi atentia asupra ta si sa isi dea seama ca de fapt te place. Poate i norocul sa fii in situatia asta. Mai inceearca odata, dar nu cu declaratii ci cu invitatii la plimbare sau suc impreuna. Si ofera-i un trandafir rosu cand va intalniti, aceea e declaratia ta care nu poate fi refuzata happy

| AlexDFY a răspuns:

@smartlollipop ti-a dat cel mai bun raspuns