| yusty2 a întrebat:

Imi place de o fata cu un an mai mica ca mine......nu are facebook si cand am incercat sa vorbim dupa ore a spus ca m-a vazut odata nu ma cunoaste prea bine...si ca nu e pregetita pentru o relatie ce fac?

Răspuns Câştigător
| melisa14 a răspuns:

Mai intai incearca sa fiti prieteni,asa se ajunge la sufletul unei fete,pe urma incet, incet, o sa trebuiasca sa o inviti undeva in oras, incerca sa nu grabesti lucrurile ca sa nu o sperii si tot asa pana cand o sa fie cu tine, dar chiar trebuie sa te imprietenesti cu ea daca vrei sa fi cu ea...hee hee)

4 răspunsuri:
| Deeeni a răspuns:

Faci rost de id.ul ei, mai tarziu posibil si de numarul de telefon si incercati sa va cunoasteti daca nu are id incearca sa vorbiti fata-n fata...big grin Succes happy

| yusty2 explică (pentru Deeeni):

Am facut rost de id(intra din an in paste) si de nr de telefon (daca raspunde i se face rusine si inchide ) si fata in fata se rusineaz... dabia am reusit sa-i spun ca o plac.

| Deeeni a răspuns (pentru yusty2):

Ce sa pot sa zic. Descoperai si tu latura aia nerusinoasa orice om TREBUIE sa aiba si o latura mai tupeista tu doar trebuie sa i-o scoti la suprafata si daca o sa reusesti ea o sa vada ca faci o persoana mai buna din ea ( o schimbi in modul bun) si asa o sa te placa din ce in ce mai mult. big grin

| amaliastefania112 a răspuns:

Pai poti incerca sa te interesezi ce lucruri ii plac si poti vorbi cu ea despe acste lucruri. Daca tot nu vrea sa fiti impreuna las-o in pace pentru ca o s ajunga pana la urma sa te urasca! SUCCES! happy