| DJSpook1 a întrebat:

Imi place de o fata, cum as putea sa o intreb daca si ea ma place, mie mi-e frica de raspunsul NU, cum as putea sa imi fac curaj sa o intreb? FUNDITA

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Esti barbat vei avea multe incercari in viata,daca mereu vei spune nu te vei retrage mereu nu vei ajunge nici unde, sunt uni care sunt bonavi de cancer, hiv in stadiu terminal si totusi vad lumina de la capatul tunelui, totul e posibil dar desigur totul e posibil pozitiv si negativ, daca vei fi un disperat, nesimtit etc trebuie sa vb cu ea sa fi civilizat si daca te refuza ce se intampla asta e next, daca nu incerci pierzi din prima, si mie mi teama sa vb cu o fata dar e genul care o data o intarnesti in viata ma refer la inteligenta

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Mah da' ce dumnezeu aveti toti?!
Sunteti niste pisici speriate "Vai, daca zice NU?!" Noh, daca zice, ce-i?!
Ce se intampla daca zice nu? Mori, vomiti? Iti rupi un picior?
Sau esti orgolios si nu accepti un nu drept raspuns?
Deci te rog, nu te fa de rusine, daca pretinzi ca esti barbat in devenire!
Nu ii zici direct ca iti place de ea. Se gandeste ca nu are cum sa iti placa de ea din moment ce nu o cunosti, si automat crede ca iti place de ea pentru aspect 90%, ceea ce nu cred ca e o minciuna. Asa ca invit-o te miri pe unde, sa va cunoasteti, si dupa ce va cunoasteti, ii spui ca iti place de ea. Ofera-i ocazia sa te placa si ea! Nu sari cu intrebari pe ea ca nu are de unde sa stie ce sa iti zica, din moment ce nu a ajuns sa te cunoasca asa cum trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bei un pahar cu lapte şi mergi la ea şi îi spui "Ai o hartă? Că m-am pierdut în ochii tăi".

| TsonPing a răspuns:

Asculta! Cu rusinea nu vei face nimic in viata, crede-ma fii barbat si spune-i ceea ce simti.

| CoC0xd a răspuns:

Am doua variante:
1.Ori esti un baietel foarte mic care nu ar trebui sa aiba acces la internet ca sa-si vada de scoala si sa nu-l certe invatatoarea.
2.Ori intrebarea asta este pusa la ''misto''. Daca ai chef de glume le poti face oriunde dar nu aici, ok? Noi ajutam oamenii nu stam la caterinca.
Inteleg ca unii oameni sa scrie gresit deoarece este devina tastatura.Pana la urma nu am fost la el/ea la scoala sa vad ce studii are.Este ok sa gresesti pentru ca este omeneste, dar nici sa pui cratima acolo unde nu trebuie incontinuu.