Pai ar trebui sa o inviti in oras ceva de genul asta, si cred ca singura isi va da seama ca o placi.
Invito in oras la un suc o prajitura daca ai cinema de unde esti duo pea colo si fa niste miscari cum ar fi sa-ti pui mana pe umarul ei fa si tu ce sti noroc si bafta
Pai in primul rand:ii spui ca de la un timp ai inceput sa ai o oarecum atractie sentimentala fata de ea si ca ai vrea ceva mai mult decat o prietenie; acorda-i timp sa te cunoasca si o sa vezi ca o sa ai rezultatele cerute; spune-i sa aiba timp cu tine ca ai un suflet bun si ca nu esti ca orice mistocar care vrea numai bateie de joc intr-o relatie ca sper ca te-am ajutat
Buna,ia-o incetul cu incetul,nu o grabi prea tare,fi natural,comporta-te frumos cu ea,stai in preajma ei,intra in vorba cu ea,arata-i ca o placi,invit-o la o plimbare,ofera-i ceva frumos,o floare de exemplu,fa-i complimente, si asa incetul cu incetul va realiza ca ca o iubesti si poate vei avea parte de un raspuns pozitiv din partea ei, bafta!
Sugeriri nu pot sa-ti dau dar sigur pot sa-ti sugerez sa mai inveti sa scrii corect.
Bai e cam greu cu "sugeriri", dar incearca sa vb cu ea, nu-i scrie nimic, doar vb cu ea si cred ca pana la urma va realiza ca o placi.