Daca ea te place, te place asa cum esti tu si cu siguranta ea nu`ti va vedea nici un defect, din contra va gasi la tine numai calitati. Dar ma gandesc ca dn moment ce tu te subestimezi atat cred ca esti complexat de ceva anume, ar trebui sa fii mai sigur pe tine, sa incerci sa-i atragi cumva atentia incat sa vina ea singura la tine Bafta
Trimite-i o poezie in engleza in care sa spui ceea ce simti pentru ea sau cauta un punct comun pe care il ai cu ea si discutati etc...
Cel mai bine ar fi sa o uiti si sa iti cauti fete care sunt la fel ca tine, fii sigur ca sunt multe si mai devreme sau mai tirziu o sa-ti gasesti partenera potrivita sau incearca s ate schimbi un pic, fii mai indraznet, mai glumet etc.
@Irina
Nu poti uita o asemenea fata. Crede-ma! Incerc sa o fac sa rada numai ca sa ii pot vedea zambetul ala... Acum doua nopti am stat aproape 2 ore si nu m-am gandit decat la ea, la cat de frumoasa este. Niciodata nu am mai stat nici 30 de min sa ma gandesc la cineva
@Ella, din pacate nu ii place engleza, ci ii place spaniola. Asta imi lipsea! Spaniola?