anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata dar ea la inselat pe cel mai bun prieten dar chair daca eu o plac si nu vreau sa creada ca sunt un nesimtit eu sunt clasa aVa si am 45 kg si nu sunt sigur ca ma place se poarta mereu frumos cu mine ma ajuta etc. dar cand e cu fetele ma jigneste si tot felul plzzz HELP. FUNDA

Răspuns Câştigător
| Gabriella24 a răspuns:

Buna! eu persoanal cred ca te place dar si tu si ea sunteti niste "copii" daca spui ca atunci cand esti doar cu ea te ajuta, se poarta frumos iar in prezenta mai multor persoane te jigneste si se poata mai urat pentru ca nu vrea sa observe prietenele ei ca te place. eu spun sa vorbesti cu ea intre 4 ochi happy sper ca te'am ajutat astept mesaj de la tine sa vad ca s-a intamplat. bine? :* Bafta!

| mishi221 a răspuns (pentru Gabriella24):

Thanx roxana totul a decurs bine mi-a zis si acum e bine

| Gabriella24 a răspuns (pentru mishi221):

Cu mare placere :*

| Gabriella24 a răspuns (pentru mishi221):

Cu mare placere :*

7 răspunsuri:
| ghiCIne a răspuns:

Esti in clasa a 5-a. La varsta asta sunteti copii, lasa fetele pe mai incolo - cand vei mai creste.
Spune-i ca te deranjeaza cand iti vorbeste urat de fata cu colegii. Te supara pentru ca e usor sa faci asta. Tu nu pune la suflet orice rautate de-a ei.
Daca mai continua sa te jigneasca, spune-i ca te-a suparat si nu mai vorbi o vreme cu ea.
Isi va da seama ca a gresit si poate iti va cere sa va impacati. Poate.

| Masacven a răspuns:

Si ce vrei sa faci cu fata asta?
Ca nu am inteles.
Si also, cum te jigneste?

| Nutzzuboy a răspuns:

Doua lucruri nu am inteles.As vrea sa-mi le spui. 1: Ce legatura are greutatea ta? 2: Ai pus vreo intrebare?

| Dvxy97rulov a răspuns:

rolling on the floor in clasa a Valaughing si va arde de inselatoh go on