| WhoWhoWho a întrebat:

Imi place de o fata dar nu am curajul sa-i spun asta si am incercat s-o fac sa-si dea seama, dar nu stiu daca ma place sau nu, asa ca va cer sfatul. Plus ca si celor mai buni prieteni ai mei le place de ea, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| xCarolina a răspuns:

Ei bine, va trebui sa iti faci curajul necesar.Nu trebuie sa ii spui ca o placi exact cu aceste cuvinte, dar ai putea sa o chemi afara, undeva sa fiti doar voi doi, si vezi ce se intampla. Daca exista chimie intre voi, lucrurile ar trebui sa vina de la sine.Incearca sa nu o faci sa se simta incomod, dar daca ai impresia ca ii fac placere gesturile tale de apropiere, da-i de inteles ca vrei mai mult decat o simpla prietenie.Asta, bineinteles, in cazul in care nu vrei sa o intrebi direct daca ar fi interesata de o relatie cu tine, probabil v-ar scuti de anumite momente penibile in cazul in care ea nu simte la fel. Poti sa ii iei si un cadou, eventual ceva simbolic, sa nu se simta prea rusinata.

5 răspunsuri:
| Alle_3893 a răspuns:

Ai putea sa te apropii de ea fata in fata...Ma gandesc ca nu o sa-i spui pe meess ca iti plc de ea, nu? Fa-ti curaj si stai pe langa ea.

| WhoWhoWho explică (pentru Alle_3893):

Am mai incercat dar ma tem sa n-o dau in bara, sau daca nici nu ma place...

| Alle_3893 a răspuns (pentru WhoWhoWho):

Trebuie sa ai incredere in tine. Daca tu crezi ca chiar o iubesti cu adevarat eu cred ca e mai bine sa-i spui.Ata pana cand nu se indragosteste si ea de altcineva.
Eu nu cred ca e chiar asa rusinos sa ii spui sentimentele.Probabil si ea simte acelasi lucru pentru tine.Incredere!

| WhoWhoWho explică (pentru Alle_3893):

Chestia este ca si celui mai bun prieten al meu ii placedeea, si nu vreau sa-mi pierd prietenul. de asta vroiam sa o fac pe mess(fara sa afle EL, sau sa afle mai greu ca de aflat afla)

| Alle_3893 a răspuns (pentru WhoWhoWho):

Ar trebui sa vorbesti si cu el, atunci.Decat sa rupi prietenia cu el si sa-i spui fetei ca o placi, iar apoi ea probabil sa te refuze, atunci iti pierzi si prietenia cu el.