| unsernamecontre a întrebat:

Imi place de o fata dar nu stiu cum sa o cuceresc

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nimeni nu s-a nascut invatat!
Vei incepe prin a-i da atentie,mai multa atentie!
Un zambet,o privire,o intrebare legata de tema de la mate,de orice legat de scoala,muzica,filme,fb,mess,sport,haine,colegi,orice iti poate trece prin minte!
Si,vezi cum reactioneaza.
Daca zambeste si raspunde cu placere,esti pe drumul cel bun! Bine,poate e rusinoasa sau timida si-ti raspunde mai greu,dar vei intelege ca se bucura!
Nu fii timid,nu te pierde si fetele sunt tot oamenii,vorbeste-i civilizat,glumeste fara sa te transformi intr-un bufon si cu cat mai repede va zambi,cu atat mai aproape esti de victorie!
Daca reactioneaza pozitiv,ramane sa o inviti undeva,la o pizza,o plimbare, un film, oriunde si sa-i spui ceea ce doresti!
Nu e greu in aparenta, doar sa nu te pierzi in fata ei, gandeste-te exact si treci la actiune!
Bafta sa ai!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i cu ochiul.smug

| strengaritzza a răspuns:

Cu vorbe frumoase, cu gesturi tandre, dar nu prea iritante pentru o fata, cum ar fi sa-i pui mana pe picioare, s-au pe fund. Sa nu faci asta niciodata, prin asta nu cuceresti o fata.
Arata-i doar prin vorbe, ca tie iti place de ea, si daca e fata desteapta o sa isi dea seama.

| Cleopa a răspuns:

Pai o fata o cuceresti prin gesturi tandre, niste complimente ce par credibile, o floare, o invitatie in oras, o ciocolata, asta doar ca sa o cuceresti, apoi ca sa continui relatia cu ea din caz ca ai cucerit-o tebuie sa continui si cu lucrurile ce ai cucerit-o, iar in plus trebuie sa-i acorzi mai multa atentie ei decat prietenilor, sa nu te vezi cu alte fete, sa-i arati ca o apreciezi prin anumite demonstratii...eeee, e complicatwinking

| IuliaMihaela20 a răspuns:

Fii tu insuti si poarta-te frumos cu ea : crede-ma FETELE STIU CEL MAI BINE happy

| khaty a răspuns:

Pentru inceput incearca sa fiti prieteni mai intai. pentru inceput invit-o la un suc. apoi niste complimente... apoi niste apropouri... si dupa putintica vreme zii direct ca o placi si daca ar vrea sa fiti impreuna. ce-i asa greu tongue :*

Întrebări similare