| NeaguLucas a întrebat:

Imi place de o fata, dar si prietenului meu cel mai bun ii place.Am vorbit azi cu el si cand i-am zis ca o plac si ca pana acum nu am mai avut o prietena a zis ca mi-o lasa mie.Intrebarile mele sunt:
1.Credeti ca o sa ma ma minta si o sa se iubeasca fara sa stiu eu?
2. Ce trebuie facut ca sa te placa o fata?
Apropo, am 11 ani, dar nu fiti badarani si va bateti joc, iubirea nu are varsta. D-au funda pentru cel mai sincer, bun si frumos raspuns!

Răspuns Câştigător
| paula31 a răspuns:

Uite Lucas...De obicei fetelor le plac baietii care le acorda atentie si care le arata simpatia lor.Mai bine i-ai spune fetei ca o placi.Si in legatura cu prietenul tau...se va vedea daca intr-adevar ti-e prieten.Mai bine ii spui si tipei pe care o placi despre amicul tau. BAFTA!

8 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Corect este,"Dau funda"!
Asa... si ca raspuns la intrebarile tale, totul depinde de farmecul si inteligenta ta, si de cat de bun prieten iti este acel coleg.
Bafta!

| Tania a răspuns:

Pai eu zic ca tu poti sa vorbesti linistit cu fata asta.Eu cred ca daca a zis ca ti-o lasa tie, asta poate insemna ca nu o place si ea era decat asa un moft.
Si ca sa te placa eu zic sa nu o tachinezi cum fac copii de varsta voastra si cred ca la un moment dat ai putea sa o surprinzi cu o floare...

| 0IoAnA0 a răspuns:

Eu zic sa ai incredere inel daca e cel mai bun prieten al tau...si nu sunt badarana dar pentru 11 ani esti cam micut ca sa ai prietena dar daca e sa ai acum prietena totul o sa vina de la sine pentru ca nu o poti face sa te placa...dar da-te si u pe langa ea, fa-i cadouri(micute: cum ar fi o jucarie sau ce i-ar placea unei fete de cat? 10-11 ani are ea nu?) ma rog. bafta:*

| danifx2 a răspuns:

Esti tanar ast macar pana la 12/13/14 ani
dc?
fetele nu sunt interesate si nu vor relatii la varste asa mini (majoritatea) asa ca mai stai pe tusa 2/3 ani
a da fetele apreaciaza un baiat sincer care nu se grabeste intr-o relatie fincu vocabular decent nu ff violent aa da si destept
cam asta vor fetele (pretentioase si greu ede inteles)

| Tomy98 a răspuns:

1.Pai fa-i pe plac in tot`da`unawinkingca daca nu ai...ma rog.
2.Incearca prin mijloace proprii sa o apropiibig grin
Baftawinking

| domnulgoe a răspuns:

La intrebarea 1 raspunsul e:probabil...
la intrebarea 2 raspunsul e:stai si astepti...te imbraci ca o pi.da, sa te placa pi.dele.

| MaduMadutsaa a răspuns:

Nu face ceva neobisnuit! Fi tu! Daca o sa-i placa inseamna ca ai un comportament ok! Si da! Dragostea nu are nicio varsta! Uite eu am 10 de exempu! Si nu stiu depinde daca e badaran si isi bate joc de tine prienul acela!

| kotik_2056 a răspuns:

Ca sa cuceresti o fata trebuie sa faci fericita de dimineata.tongue.De exemplu ii daruiesti o floare,ii faci complimente etc.iar in privinta prietenului tau cel mai bun...ce sa zic?!?! daca esti tu lui prieten adevarat i-ai lasa lui fata fiindca intr-o prietenie foarte buna nu trebuie sa fie egoism sau invidie,cedeaz-o, fete vor mai fi, principal tu sa fii un rieten adevarat. Oricum daca alegi ca fata sa fie a ta, cel mai bine are fi ca peste un timp sa-i recunosti sentimentele si s-o intrebi si pe ea ce simte...succes!