Uite Lucas...De obicei fetelor le plac baietii care le acorda atentie si care le arata simpatia lor.Mai bine i-ai spune fetei ca o placi.Si in legatura cu prietenul tau...se va vedea daca intr-adevar ti-e prieten.Mai bine ii spui si tipei pe care o placi despre amicul tau. BAFTA!
Corect este,"Dau funda"!
Asa... si ca raspuns la intrebarile tale, totul depinde de farmecul si inteligenta ta, si de cat de bun prieten iti este acel coleg.
Bafta!
Pai eu zic ca tu poti sa vorbesti linistit cu fata asta.Eu cred ca daca a zis ca ti-o lasa tie, asta poate insemna ca nu o place si ea era decat asa un moft.
Si ca sa te placa eu zic sa nu o tachinezi cum fac copii de varsta voastra si cred ca la un moment dat ai putea sa o surprinzi cu o floare...
Eu zic sa ai incredere inel daca e cel mai bun prieten al tau...si nu sunt badarana dar pentru 11 ani esti cam micut ca sa ai prietena dar daca e sa ai acum prietena totul o sa vina de la sine pentru ca nu o poti face sa te placa...dar da-te si u pe langa ea, fa-i cadouri(micute: cum ar fi o jucarie sau ce i-ar placea unei fete de cat? 10-11 ani are ea nu?) ma rog. bafta:*
Esti tanar ast macar pana la 12/13/14 ani
dc?
fetele nu sunt interesate si nu vor relatii la varste asa mini (majoritatea) asa ca mai stai pe tusa 2/3 ani
a da fetele apreaciaza un baiat sincer care nu se grabeste intr-o relatie fincu vocabular decent nu ff violent aa da si destept
cam asta vor fetele (pretentioase si greu ede inteles)
1.Pai fa-i pe plac in tot`da`unaca daca nu ai...ma rog.
2.Incearca prin mijloace proprii sa o apropii
Bafta
La intrebarea 1 raspunsul e:probabil...
la intrebarea 2 raspunsul e:stai si astepti...te imbraci ca o pi.da, sa te placa pi.dele.
Nu face ceva neobisnuit! Fi tu! Daca o sa-i placa inseamna ca ai un comportament ok! Si da! Dragostea nu are nicio varsta! Uite eu am 10 de exempu! Si nu stiu depinde daca e badaran si isi bate joc de tine prienul acela!
Ca sa cuceresti o fata trebuie sa faci fericita de dimineata..De exemplu ii daruiesti o floare,ii faci complimente etc.iar in privinta prietenului tau cel mai bun...ce sa zic?!?! daca esti tu lui prieten adevarat i-ai lasa lui fata fiindca intr-o prietenie foarte buna nu trebuie sa fie egoism sau invidie,cedeaz-o, fete vor mai fi, principal tu sa fii un rieten adevarat. Oricum daca alegi ca fata sa fie a ta, cel mai bine are fi ca peste un timp sa-i recunosti sentimentele si s-o intrebi si pe ea ce simte...succes!