| denis30 a întrebat:

Imi place de o fata de 11 ani si nu stiu cum s-o cuceresc va rog ajutati-ma dar nu ma injurati

10 răspunsuri:
| Love4Music a răspuns:

Iesiti impreuna afara, si ii spui ca iti place de ea.

| Stefanuk a răspuns:

Eu tes sfatui sa ii spui cea ce simpti, nu conteaza varsta... funda?

| GrigorieMas a răspuns:

Voiam sa zic sa ii oferi bomboane dar am vazut ca e deja folosita, dar intreabarea e tu catii anii ai?

| Adeluuuu a răspuns:

Fai si tu niste complimente, fa-o sa rada...sa nu stai asa bleg..fi spontanwinking

| Şhaziaa a răspuns:

Incearca sa fi dragut cu ea, bomboane, ciocolata...

| mugurasdeprimavara a răspuns:

Invit.o in oras la un bol de lapte cu cereale.
Succesuri garantate.Astept sa imi spui cum a evoluat relatia.

| TheSergiu a răspuns:

Eu am o sora de 11 ani si jur ca daca ar indrazni sa se dea cineva la ea la varsta asta l-as crucifica. pe la 16 ani nu ii spun nimic dar acum nici vorba. vezi-ti de treaba ta ca inca mai ai multe de invatat, partea cu felele las-o pana pe la 18 ani!

| NoNameW a răspuns (pentru TheSergiu):

Ai dreptate happy 11 ani este o varsta prea micastraight face pentru relatii si alte chestii

| Fabix a răspuns:

Ii dai o floare si un kiss

| MikeyMouse a răspuns:

Pai stai cu ea, fa-o sa rada ( fetelor le plac baietii amuzanti) intreab-o despre ea (culoarea preferata, genu de muzica care-i place etc.) si dupa ce discutati ai sa vezi ca ca se simte bine cu tine...cel putin eu ma simt bine cu baietii de genu asta... daca esti mai curajos spune-i ca o placi. Nu astepta sa faca ea primul pas ca n-o sa se intample. In general fetele sunt mai rusinoase. Si apropo, cati ani ai? happy