Din nefericire,dragul meu, asta e dezavantajul varstei!
In mod normal, tot ce poti face este sa astepti sa creasca.Crezi ca nu ar avea dreptate toata scoala sa rada?
Stiu ca tu vrei o solutie imediata,dar te sfatuiesc sa nu risti,ca sa nu te faci de ras!
Pastreaza in suflet micul tau secret si asteapta.
Intre timp,cauta sa te apropii cumva de ea,ca amic, afla-i ID si imprieteneste-te!
Si, invata sa astepti.E prima dovada de maturitate.
Mult noroc!
1. - Daca fata invata bine si are rezultate bune la invatatura, mai bine nu incerca, fetele eminente nu se gandesc la baieti (mai ales la 12 ani), incearca doar sa te imprietenesti cu ea, apoi p viitor cand veti mai creste, vei avea mai multe sanse.
Hmmmm cum sa te apropii de ea?
Foarte simplu : nu-i da de inteles ca o iubesti, comporta-te cu ea prieteneste : cere-i un sfat, sa te ajute la un desen etc.
Daca esti mai mare sau mai mic ca fata, abordeaz-o mai usor, cu un simplu :"Buna!" sau "Am auzit ca-ti place nu stiu ce materie, de alfel e si preferata mea " stii u chestii de-astea
2- Daca fata nu se prea da in vant dupa carte atunci ai sanse si mai mari. O poti aborda si mai bine cum ar fi;
"Ai treaba diseara"?
"Sau vrei sa mergem la un suc"
etc.
Dar ai mare grija,fetele se lasa mai greu, nu o lasa sa-ti scape printre degete, altfel o va cuceri altul.
Mooolt succes
Bye!
Sau ii poti cere Id-u, nu va rade toata sc. pentru ca nu vor afla, daca tu nu le-ai spus, fetele nu marturisesc propunerile baietzilor!
George0197 întreabă: