| marianxxx2 a întrebat:

Imi place de o fata de 15 ani, invata la mine in liceu, in clasa a-9a, dar problemasa e ca nu stiu cum sa o abordez deoarece e timida si cam tacuta, iar eu nu am mai avut relatii cu fete de genu asta si eu fiind mai mare cu ceva ani sper sa nu se teama de mine deci ma ajutati cu idei?

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Si eu sunt mai timida dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu abordata altfel fata de celelalte fete. In primul rand nu incerca vreo replica de agatat luata dupa net sau care sa sune aiurea. De preferta fara replici stupide! Daca poti sa faci rost de id-ul ei si apoi ii zici ca-ti place de ea si vrei sa va intalniti sau daca cunosti pe cineva din clasa ei sa-ti faca cunostinta, etc. In orice caz sa nu faci misto de fata cu ea pentru ca s-ar putea retrage; incearca sa vorbesti sincer si deschis, fetele apreciaza asta.
Mai e posibil ca sa refuze sa va vedeti din prima; dar mai incearca e obicei persoanele timide sunt si putin mai neincrezatoare asa ca incearca sa o faci sa aiba incredere in tine sa vada ca esti de treaba, etc

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu incerca sa o agati pentru ca fetele ca ea o sa te respinga
e timida poate fata de necunoscuti.deci imprietenestete cu ea... aveti prieteni comuni?

| gigiro a răspuns:

Metodele clasice nu dau niciodata gres. Ii oferi o carte, in care ii scrii cat de mult o apreciezi pentru ca e frumoasa, timida si tacuta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti vorbi calm si dragut cu ea.

| hgfdsa a răspuns:

Poti sa incerci sa faci rost de id-ul ei si sa vorbesti cu ea si sa vezi daca aveti lucruri in comun etc. funda?

| Cristinaa_8611 a răspuns:

Daca ai intentii bune cu eabig grin, poti sa te bagi in vorba cu ea printr-o/printr-un prieten de-al eihappy, poti sa aflii mai multe lucruri despre ea asabig grin, dar daca n-ai intentii bune cu ea las-o in pacehappy

:*

Răspuns utilizator avertizat