E foarte Bine ca o stii de ceva vreme dar incearca sa intrii in vb cu ea.Inainte abordeaz-o subtil pe chat si incearca sa ii captezi atentia. Intereseaza-te ce ii place sa faca, ce Vise are si ce activitati adora sa desfasoare in timpu liber sau cand e singura.Intra cu ea in vb cerand ajutorul si apoi fa-i mici dulcegarii si incearca sa evoluzi cat mai mult.Fi misterios si fa-o sa mai vrea sa vb cu tine. Apoi poti sa o Inviti sa iesiti undeva in Oras doar voi fara altii care sa va deranjeze. Mergi cu ea la un Film, cumpara-i Flori, ceva dulce arata-i ca o vezi ca pe o Iubita si nu ca pe o fata oarecare.Incearca sa o saruti, asa o sa realizeze si ea cum o percepi tu si chiar daca o sa te refuze nu este nimic pentru ca in interior ea o sa isi dea seama ca o placi.Atinge-o,cand o vezi i-ao in brate ca si cum af fi Iubita ta, atinge-o subtil pe mana si vezi daca se opune, daca ii place incearca sa iti imreuni manuta cu a ei si gata e a ta, dar de abia acuma urmeaza marea problema si anume sa faci Relatia sa decurga Frumos si Bine.
Nu iti trebuie pretexte sau cinestie ce planuri ca sa te bagi in vorba cu ea. Dexemplu daca aveti prieteni comuni, iesi odata cu ei cand sti ca si ea va fi acolo si un simplu " hei, eu sunt. " va incepe conversatia daca nu aveti prieteni comuni pur si simplu abordeaz-o. Stai linistit in ceea ce priveste, ce urmeaza dupa." Mai intai trebuie sa te ridici in picioare ca sa poti sa mergi." bafta
Hmm... pai poti sa incerci s-o faci sa rada, sau sa o ajuti cu ceva hmm nu stiu ce sa zic fii natural sau stai! am o idee ca sa incepi o conversatie am vazut ca poti sa-i spui hei buna am facut asta tuturor allege un nr de la 0 la10 in gand ceva de genu ma rog nu stiu Pa!