| forsaken99 a întrebat:

Imi place de o fata de jumate de an da nu-i pot spune am cunoscut-o pe un joc da si in real am fost o data la putin de a ne saruta dar ea a fugit nu a mai raspuns nici pe joc nu mai intra si dupa 1 saptamana intra in joc si zice ca nu simte nimica dar ma tot intreaba chesti de genu "as vrea sa te intreb ceva" dupa aia pune repede ceva normal ca o bucata de armura sa orice ori buun.acum 1 saptamana si cv zile ma intreaba la fel "as vrea sa te intreb ceva" (IN JOC NU BAGATI PROSTI)ai in plan sa te mariti cu cineva.Ii spun ca as vrea dar nu stiu daca si ea.Ea baga un "oh" o intreb de ce ea ca se marita cu cineva.Nu stiu imi da de banuit incerc sa flirtez cu ea dar nu se prinde mi-e frica sa nu ratez o relatie buna.Voi credeti ca ma place sau nu? Funda la care are dreptate si as vrea un mod sa flirtez cu ea dar sa-si dea seama sad.

Răspuns Câştigător
| VirusS97 a răspuns:

Atunci imi pare rau si te sfatuiesc sa o scoti pe fata in oras, ia-o mai incet si incearca sa petreci mai mult timp cu ea in viata reala nu la calcultor dutecu ea la un bowling ceva mergeti in parc distrativa (+ca e vara ce naiba). o sa accepte 100% doar daca nu e timida... spune-i ca te lasi de joc (faza aia din joc cu nunta sau ce dracu a fost doar sa te faca gelosshappy bafta!

| forsaken99 explică (pentru VirusS97):

Da scoate tu fata in oras cand stai la sat 0.0.Si na stiu faza cu nunta ca sa ma faca gelos dar oare daca fac si eu la fel dar poate se prinde si ma lasa cu totu.Ca ma las de joc am incercat naibi da numa s-a ofticat si na nu vorbea.Nu stiu ce inseamna da zi-mi si ceva mod in care sa o abordez si ai funda!

| VirusS97 a răspuns (pentru forsaken99):

Incearca pe mess, facebook intreab-o daca are id sau cont, si dupa poti sa-i ceri si un nr de telefon ceva si sa-i spui ca nu mai vr sa joci...propunei sa va intalniti pur si simplu ai vr sa iesi undeva ca ma plictisesc ceva de genu gasesti tu si in mare parte incearca sa petreci mult timp cu ea...altceva nu stiu

Nah invit-o in oras ca o zis ca nu vrea tongue

16 răspunsuri:
| VirusS97 a răspuns:

Metin 2 rolling on the floor)))))))))))

Nu sincer nu e ForsakenWorld

Trebuia sa zic ca nu e jocu metin la care toti si-o freaca can vad un avatar femeie...

| VirusS97 a răspuns:

Atuncii chiar nu stiu laughing de ce nu ar vrea.thinking intreab-o de ce nu vrea tree sa fie un motiv intreab-o nu-i place sa stea cu tine, sau din cauza ce s-a intamplat atunci cu sarutul sau na ce fost...

Nu stiu numi zice in fine am afltat ca are prieten da ce zici are rost so mai caut sau nu? :\

Numai tu poti lua decizia asta eu as cauta alta sincer laughing Dar daca vr merita sa tii legatura cu ea, sa vezi ce mai face...etc.

Mda mersi oricum

Mda n-ai pentru ce laughing Are balta peste lasa oh go on laughing

| forsaken99 explică:

Scz de oriu in +.Pe celalalt nu poate sal vada in realitate ca e mare distanta si na.tongue

| Devyd a răspuns:

Pai ma,nimeni nu are dreptate ca noi nu stim ce e in capul fetei,dar poti sa iti exprimii sentimentele fata de ea,( si daca si ea simte la fel, o va spune, probabil intr-un mod mai subtil ).
Daca sunteti din acelasi oras, ai putea sa o inviti la un suc, la un film..etc
Poate nu se prinde ca modul tau de a filtra nu e destul de evident, sau e fata rusinoasa.

| forsaken99 explică (pentru Devyd):

Mda...Nush o sa incerc.

| Bea10 a răspuns:

Buna! Eu zic ca te place, daca vorbeste atat cu tine! Cel mai bine ar fi sa va intalniti inca o data, si sa vorbiti doar. In a doua intalnire sa te uiti in ochii ei spune-i ce simti pentru ea, si intreab-o ea ce simte. Daca simte ceva pentru tine imbratiseazo si daca nu atunci ii multumesti ca a venit si te-a ascultat si pleci. In a treia intalnire, atunci deja poti sa o saruti. P.S. Daca in a doua intalnire nu te place poti sa ramaneti amici! happyhappyhappy