Atunci imi pare rau si te sfatuiesc sa o scoti pe fata in oras, ia-o mai incet si incearca sa petreci mai mult timp cu ea in viata reala nu la calcultor dutecu ea la un bowling ceva mergeti in parc distrativa (+ca e vara ce naiba). o sa accepte 100% doar daca nu e timida... spune-i ca te lasi de joc (faza aia din joc cu nunta sau ce dracu a fost doar sa te faca geloss bafta!
Da scoate tu fata in oras cand stai la sat 0.0.Si na stiu faza cu nunta ca sa ma faca gelos dar oare daca fac si eu la fel dar poate se prinde si ma lasa cu totu.Ca ma las de joc am incercat naibi da numa s-a ofticat si na nu vorbea.Nu stiu ce inseamna da zi-mi si ceva mod in care sa o abordez si ai funda!
Incearca pe mess, facebook intreab-o daca are id sau cont, si dupa poti sa-i ceri si un nr de telefon ceva si sa-i spui ca nu mai vr sa joci...propunei sa va intalniti pur si simplu ai vr sa iesi undeva ca ma plictisesc ceva de genu gasesti tu si in mare parte incearca sa petreci mult timp cu ea...altceva nu stiu
Nah invit-o in oras ca o zis ca nu vrea
Nu sincer nu e ForsakenWorld
Trebuia sa zic ca nu e jocu metin la care toti si-o freaca can vad un avatar femeie...
Atuncii chiar nu stiu de ce nu ar vrea. intreab-o de ce nu vrea tree sa fie un motiv intreab-o nu-i place sa stea cu tine, sau din cauza ce s-a intamplat atunci cu sarutul sau na ce fost...
Nu stiu numi zice in fine am afltat ca are prieten da ce zici are rost so mai caut sau nu? :\
Numai tu poti lua decizia asta eu as cauta alta sincer Dar daca vr merita sa tii legatura cu ea, sa vezi ce mai face...etc.
Mda mersi oricum
Mda n-ai pentru ce Are balta peste lasa
Scz de oriu in +.Pe celalalt nu poate sal vada in realitate ca e mare distanta si na.
Pai ma,nimeni nu are dreptate ca noi nu stim ce e in capul fetei,dar poti sa iti exprimii sentimentele fata de ea,( si daca si ea simte la fel, o va spune, probabil intr-un mod mai subtil ).
Daca sunteti din acelasi oras, ai putea sa o inviti la un suc, la un film..etc
Poate nu se prinde ca modul tau de a filtra nu e destul de evident, sau e fata rusinoasa.
Buna! Eu zic ca te place, daca vorbeste atat cu tine! Cel mai bine ar fi sa va intalniti inca o data, si sa vorbiti doar. In a doua intalnire sa te uiti in ochii ei spune-i ce simti pentru ea, si intreab-o ea ce simte. Daca simte ceva pentru tine imbratiseazo si daca nu atunci ii multumesti ca a venit si te-a ascultat si pleci. In a treia intalnire, atunci deja poti sa o saruti. P.S. Daca in a doua intalnire nu te place poti sa ramaneti amici!