| marius123marius a întrebat:

Imi place de o fata de mor suntem foarte buni prieteni adica buni buni si ne zicem te iubesc in fiecare zi, o plac foarte mult.
Ce ar trebui sa fac avand in vedere ca ne intelegem foarte bine dar ne si placem adica cred adica sunt convins 90% ca si ei ii place de mine.
Ar trebui sa ramanem preiteni sau ar trebui sa ne combinam?
Si daca da cum as putea sa ii spun? Ea asteapta sa fac eu primul pas asa cred.

6 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pai fa Primul pas Ce mai astepti sa ti o ia altul?!laughing)

| FrozEenSoul a răspuns:

Frate, daca va ziceti si te iubesc ai fi prea prost sa nu te combini cu ea. Baga-te BOYwinking. Te duci frumusel la ea, o iei la plimbare si ii spui : "Nu vrei sa fi iubita mea?" Si sigur o sa accepte. Dupa aia te descurci tu : Un suc, o floare, ceva vrajeala laughing. Bafta

| spidermanule a răspuns:

Mah daca tie iti place si va mai ziceti te iubesc chiar nu ar trebui sa eziti ca ea sunt sigur ca chiar vrea sa fie cu tine deci nu ezita iti mai spun odata nu fa greseala sa ii frangi inima si sa nu-i spui direct in fata si de restul poti tu mai mult sa va tineti de mana si etc sper cam fost de ajutor... funda?

| DeliricEdeVina a răspuns:

Tu te gandesti ca intr.o relatie vin certuri si dupa va stricati si prietenia, eu zis sa te pui cu ea, ii spui direct daca vrea sa fie cu tine

| draky90 a răspuns:

Tipul acesta de problema este oldschool, ai 2 optiuni,o intrebi, daca spune da, te-ai scos, de nu, relatia nu va mai fi la fel.

| marius123marius explică:

Pai de aia mi daca spune nu? si nu mai raman macar pr cu ea sad