Cam brusca dragostea ta. Cine a declansat asta? Daca intr-adevar simti cati place de ea, nu inteleg de ce nu-i spui clar in fata ceea ce simti, caci doar spui ca te intelegi bine cu ea si este si fata desteapta. Daca ii dai mai multa atentie va intelege...invit-o la un film sau la o plimbare in parc si vei vedea cum iti raspunde. Nu mai fi rusinos, pentru ca poti pierde mult in viata. Lupta pentru ceea ce-ti doresti, altfel iti va lua-o altul inainte! Succes!
Nu stiu de ce sa cred ca la varsta de 12 ani sa existe dragoste pasionala sau lucruri de genu.Nu prea inteleg ce poate iesi dintre 2 copii de 12 ani.Eu daca as vedea 2 copii de 12 ani in oras sarutandu-se as ramane uimit sau as rade.Eu la 14 ani abia am inceput sa simt ceva ceva dar nici atunci nu cred ca era dragoste, dar ma rog.Asa raspunsul la intrebarea ta:Vorbeste-i in fata sau pe mess va aprecia foarte mult daca ii vei spune ei in fata.Mult succes.Iti vei gasi altfel cuvintele in fata ei decat pe mess
Daca esti timid, atunci fa-ti cale incet incet; cand mom ti se va parea potrivit ai putea sa-i spui ca te gandesti ca ar fi placut daca a-ti iesi uneori la un suc, sa discutati eventual de chestiile care va intereseaza pe amandoi; vei vedea ca ea va accepta; daca accepta sa stati de vb si va intelegeti bine cu siguranta nu-i esti indiferent! Nu trebuie sa-ti fie rusine; imagineaza-ti ca poate si ea isi doreste asta si nu stie cum sa faca; tu esti baiat asa ca fi curajos si incearca! Succes
Cum am mai spus si o sa mai spun. Spune-i ca o placi pe mess. Fiinca nu te emotionezi Asa am facut si eu cu prietena mea si acum sunt cu ea. Sper ca te-am ajutat(am 12 ani)
Fi atent... du-te la ea si spune-i ce simti dupa care poti sa o iei de mana sau sa o saruti. Fara emotii crede-ma ca o sa fie bine! (am 12 ani)
Razvy, numai pune lumea sa faca lucruri care ar putea fi regretate mai tarziu.
Pentru ca daca iti iese tie, s-ar putea sa nu ii iasa si lui, de obicei fetele la care ziceti pe mess ca le placeti si ca doriti o relaie cu ele, incep sa va evite. Sansele sunt foarte mari sa patesti asa ceva, iar chestia cu emotiile, pana la urma daca ti-e frica sa ii zici in fata ca o placi, inseamna ca nu o placi cu adevarat
Invit-o la un suc, fa-i complimente pe parcursul intregii intalniri si incearca sa iti dai seama daca si ea te place sau nu, dupa aceea (cu putin timp inainte sa plecati) ii spui frumos ca o placi, cam asa:
Stii eu te simpatizez, de fapt te plac si as dori sa incepem impreuna o relatie. Nu e chiar asa de greu sa ii zici, adica o sa fie mai greu daca nu ii zici si o sa ti-o fure altul.
Hey sunt fata... fetelor le place la li se spuna complimente, astea le poti spune si pe mess.dar nici intr-un caz sa nu-ti treaca prin cap sa-i ceri fetei prietenia pe mess...doar gasesti momentul potrivit si o spui fara rusine succes
Anonim519 întreabă: