E ocupata, cred ca ar trebui sa o lasi in pace daca tot nu iti place aspectul fizic ce mai vrei de la ea
Oh.Sincer frumos din partea ta ca vezi la o fata mai mult decat exteriorul. Esti prin cei mai rari..Nu pot sa-mi tradezi sexul si sa spun ce l-ar decade pe celalalt pentru tine, dar ti-as putea vinde gratis cateva ponturi.
Mai intai de toate trebuie sa o mentii langa tine ca si pana acum.Conteaza enorm mai intai prietenia si apoi restul ce are sa vina.
Comportatate la fel de frumos si ajut-o in tot ce poti, dar nu intrece limitele mai mult decat un prieten.
Incearca pas cu pas sa te apropii de ea si sa o intrebi dc are prieten si sa incercati sa discutati pe aceasta tema.Ce-i place la el, etc etc.
Ce m-ar face sa-l parasesc pentru altul.nu stiu privindu-ma nimic.L-as parasii din alte motive nu neaparat pentru un altul.
Nu uita ca trebui sa joci corect.Trisand doar o vei indeparta.
Bafta.
Punete tu in locul prietenului ei, ti ar parea bine sa ti-o fure de la tine? gata trenu a trecut
Cred ca ar trebui mai intai sa afli daca te place, apoi sa incerci sa vb cu ea... oricum daca ei doi chiar se plac nu prea ai sanse sa i desparti pentru ca nu vei reusesti, insa incearca sa o cuceresti tu in felul tau fara sa intervii intre ei. puteti gasi multe subiecte de discutie si cu cat va veti cunoaste cu atat va veti da seama daca va potriviti sau nu