Buna...
Tot ce-ti spun e sa-ti invingi timiditatea...
Nu conteaza ce va fi dupa...
Du-te la ea si spune-i in fata tot ce simti pentru ea...sincer...nu e o rusine sa-ti exprimi sentimentele. e chiar bine... fa-o acum... dupa aceea va fi prea tarziu.
see you soon!
Apropie-te de ea sub diferite pretexte. Felicit-o pentru rezultatele la concursuri, fa-i complimente decente si observa-i reactiile.Vei simti daca te accepta.
Uite.mai intai gandeste`te cu ce poti aborda un subiect de discutie... de exemplu ea deseneaza din cate am inteles.incearca sa discuti cu ea pe tema asta...incearca sa-i dovedesti k tie iti place mult ce face ea si o sa se simta apreciata...incearca sa patrunzi in lumea ei.mai intai fi prieten bun cu ea... apoimai mult decat atat:*SUCCES!:*:*:*
Daca spui ca e o fata atat de draguta si nu e fitoasa atunci te va intelege cu siguranta! Si vei creste in ochii ei pentru ca ai avut curajul sa-i spui acest adevar! Nu astepta pana in clasa a 8-a, poate fi chiar prea tarziu, nu sti ce se poate intampla: poate sa se mute, poate a indraznit cineva inaintea ta sa-i spuna sentimentele...
Toti au dreptate, trebuie sa faci ceva, nu sta cu mainile in san, discuta, analizeaza, si actioneaza... ori la bal ori la spital, dar principalu e sa nu apesi acceleratia, crede-ma imi este cunoscuta situatia...succes
In situatia asta nu trebuie sa astepti pana in clasa a 8
Uite ce ai de facut
-Incearca sa intri mereu in vorba cu ea
-Felicit-o mereu cad obtine un rezultat bun la scoala
-Aratai ca o iubesti fara sa ii spui asta.
Ea isi v-a da seama pana la urma
intra in vorba cu ea, vorbestei despre tine si poti sai si spui ceea ce simti, poate ca e va aceepta si ea pe tine.succe
Ce frumoase sunt dragostele astea nevinovate... . Imprieteneste-te cu ea. Ce bine ca nu te atrag fitoasele, ci astfel de fete .
Spune-i de acum ca-o placi . Cu-n pupic pe obraz, gata s-a si rezolvat
Eu tias raspunde dar raspunsul meu variaza in functie de ani asa ca spune cati ani ai
Zii acum tot ce simti caci pe urma va fi tirziu si nici nu stii cum va esi cu altu. dar acum e momentul potrivit sai spui tot ce ai pe suflet...
In primul rand...nu o asculta pe katty...nu trebuie sa intri in zona prieteniei...eu zic sa ii zici in fata ce simti si daca te va respinge treci la urmatoarea ca doar o viata ai si trebuie traita din plin, iar daca nu esti nici macar in clasa a 8-a e normal sa fi timid. Un leac foarte bun pentru timiditate e pierderea virginitatii...Incepe-ti viata sexuala si o sa capeti incredere mare in tine