Frate fa ca mine roag-o sa vina cu tine intr-un loc mai ascuns si intreab-o daca vrea sa fie iubita ta crede-ma si eu am 12 ani si am facut la fel si a mers
Fa rost de adresa ei de mess si intreab-o. Poate ai mai mult curaj pe mess Funda?
Eu sunt fata si la 11 ani un baiat m-a luat putin pe holul scolii si m-a zis direct: " uite ce e, eu te plac si vreau sa stiu daca si tu ma placi" mi s-a parut dragut din partea lui asa ca i-am spus sincer (ca nu i plac, dar asta e mai puntin important). fi direct cu ea si o se se simta ok. succes!
Multumesc mult pentru raspunsuri toate sunt perfecte, nu pot alege un castigator decat dupa ce ii spun ...multumesc ca imi urati succes
Prietene si eu am avut exact aceeasi problema crede-ma si nu esti singurul pana la 15 am incercat sa imi dau seama cum sa fac nu e ca nu am avut prietene pana atunci dar doar ele ma intrebau pe mine si abia atunci aveam curaj. De curand mi-am luat inima in piept si i-am spus pur si simplu ce gandeam fara sa imi fie frica ca probabil voi fi respins si chiar a mers, zau incearca nu ai ce pierde si inca ceva daca chiar nu se poate si esti chiar atat de emotiv imprietenestete cu o prietena de a ei si convingeo sa ii spuna ea in locu tau dar incearca sa o faci tu fiindca daca o faci odata o sa o poti face oricand
( succes)
anonim_4396 întreabă: