De ce sa-l bati? ca nu te-a ales pe tine?
nu are rost. daca erai tu il locul baiatul? si el o placea pe fata, iti convenea sa te bata ca esti cu ea? nu cred.
De unde vii tu, din jungla sau de unde? Crezi ca daca ii bati prietenul, fata va accepta sa iasa cu tine? Ia gandeste-te un pic. Eu zic ca nu te va vedea cu ochi buni daca ai recurge la un asemenea gest. Esti o fire tare complicata daca gandesti asa.
Si ce te face sa crezi ca fata cu pricina iti va cadea la picioare? Mai degraba cred ca ar fugi "mancand pamantul".
Esti smechera$?
Ce mi-ar place sa te prinda dupa aia acel baiat singur, el cu inca 2-3 si sa-ti dea o bataie sa n-o uiti niciodata, ca tu esti smecher nu?
Dai mah! rupei gatu, batel pana nu mai poate...bate pe toata lumea din partea mea...
Stai ma in banca ta si nu o mai fa tu pe smecherul cauta-ti o fata care nu are prieten
Mda Genial! Splendid! Nemaipomenit serios? nu are rost...si in + poate te mai si alegi cu o bataie de mama mama
Asa ca de la prieten la prieten NUUUUUUUUUUUU daca il bati fata te va ura! si eu il plac pe un coleg dar o colega sare pe el si vrea sa il pupe da nu o bat si oriqum si lui ii place de mine deci... numai ca el nu stie ca eu il plac NU IL BATE CA MAI RAU FACI! SERIOS!
P l m > dakal bati te bate si fata dupa Daca tu vezi ca nu ai sanse la ea atunci ia-ti prieteni si fu te i una lu tipu ala sai rupi mainile is picoarele pana mea eu asa am facut la una care a zis ca nu vrea sa fie cu mine ca are prieten is a 7a... am pus clasa 7A. B si a8A. B sa se bata cu ala care era a 8 pana mea i-am dat aluia o bataie So tina minte si pe lumea a 2 dar zic ca daca nu tia spun NU in fata ...mai ai u sanse Da pana mea nu fa nici faza cu bataia ca eu drace cunosc toata scoala mea am id la toti daca le zic de o bataie sti cum se aduna? YO cu alti 3-4 de la fiecare clasa cei mai buni (la bataie pana mea nu la invatatura) si le dau la moca la cativa)
sa dea domnu sa afle baiatul ala ca vrei sa il bati si daca gandeste ca mine, sa ia 2-3 prieteni si sa TE BATA pana nu mai poti vorbi ce bine o sa te simti atunci
Nu are rost.sa il batii pe ell, ce vina are el?daca ai fii fost. tu in locul lui si ar veni un baiat sa te bata de ce estii cu prietena ta pe care o iubesti ce aii zice?
beausingurlamasamea întreabă: