| Midway a întrebat:

Imi place de o fata foarte mult cum pot sa-i spun asta prin gesturi adica fara cuvinte cum sa ma comport ca sa observe asta(am nevoie de multe sugestii va rog ajutati-ma sunt disperat) sad

Răspuns Câştigător
| ContesaSiContele a răspuns:

In primul rand trebuie sa fi sigur ca este o fata buna,adica sa nu fie genul care sa te lase cu ochii in soare.
daca tu sti ca este cumintica,sincera si toate calitatile ce are nevoie o fata pentru a putea oferi iubire atunci incepi sa stai mai mult pe langa ea si sa vorbesti foarte mult si diferite chestii, sa o iei in brate cand ai ocazia.cauti sa aveti ceva in comun si vb despre lucrul ala,exemplu un film, o trupa si cu timpul o dai in diverse si vorbiti de ce vreti voi, sa o intrebi de relatii, depinde si ce ani aveti.
stai mai mult pe langa ea si da-i impresia ca iti place de ea,
noi ne dam seama repede cand un baiat ne place, deci nu ai prea multe de facut. curaj si nu fi disperat ca te porti purta penibil si o poti indeparta.

5 răspunsuri:
| PisicaRoz a răspuns:

Daca nu vorbesti cu ea odata si odata nu vei reusi niciodata sa fi cu ea... oricum incearca sa bati apropourii, sa te dai in spectacol in fata ei dar sa nu intreci masura, sa faci glume cand e in preajma ta si ai sa vezi k si ea la randul ei va incerca sa se bage inseama si sa creeze o atmosfera placuta ca sa-ti arate ca este o persoana de treaba...bafta:*

| IDamon a răspuns:

Fa-i cu ochiul, zambestei, ia-o de gat sau de mana.

| keytleen a răspuns:

TRIMITE-I un bunchet de fori la ea acasa si lasa-i un biletel sau ciocolata, trandafir si scrie-i pe foaie esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o, ai niste ochi minunati etc...atunci ea se va bucura si se va gandi cine o fi admiratorul secret.Atunci este sansa ta fa si tu ceva zambeste uita-te intens in ochii ei si incearca sa simti ce gandeste ea in momentul acela. GASITI CEVA IN COMUN DESPRE CARE SA VORBESTI CU EA EX:FILME, SERIALE ETC. SI POATE SE INTAMPLA CEVA CU EA OBSERVA SI TU.

| rodision a răspuns:

Pai,poti cind a s-o intintilnesti sa-i zimbesti sau fa-i din ochi.Succes!

| Djuli a răspuns:

Zambestei sau fa-i din ochi.
dar cel mai bine sa o inviti la un suc, sa vezi reactii ei te place si ea sau nu.
Ca sa stii sa iti mai pierzi timpul cu ea sau nu!