Astea sunt '' simptomele '' dragostei. Incearca sa te imprietenesti cu ea. Daca nu poti, trimite-i un mesaj pe facebook. Cu siguranta iti va raspunde. Apoi vorbeste cu ea si la scoala ( daca sunteti in aceeasi scoala ). Invit-o pe afara cu prietenii tai. Bag-o in gasca ta de prieteni. Si dupa chestiile astea invit-o la un suc (singuri). Sper ca te-am ajutat. Funda?
O metoda ar fi sa te imprietenesti cu un prieten sau prietena care se intelege bine cu fata. Daca nu reusesti atunci nu trebuie sa renunti, esti descurcaret si ai incredere in tine. Eu ca fata, daca vine un baiat din senin sa-mi spuna ca ma place, nu l-as lua in serios, dar un baiat care ma face sa rad, care imi atrage mereu atentia, poate chiar sa ma ajute cand am nevoie, ar fi cu totul diferit. E mult pana ii atragi atentia asupra ta, dupa faza asta, totul vine pe moment. Multa bafta
Ba boss. Daca stai cu pozele ei si simti un gol ai o problema =) Am patit si eu asta dar in clasa a 7-a si pentru 1 sapt 1 a trecut. Daca o intrebi ce face nu musca Zi ca e draguta ca iti plac ochii ei, si ca o placi.Direct.Asta o va face sa vb cu tine stiind ca in ziua de azi nu prea mai exista sentimente
HappynewCenusa întreabă: