In primul rand trebuie sa te asiguri ca ea a inteles ca tie iti place de ea. Incearca sa-i dai de inteles asta prin comportamentul tau. Poarta-te cu frumos astfel incat ea sa inteleaga ceea ce vrei tu sa ii transmiti. Apoi vezi cum reactioneaza ea. Daca iti raspunde la acei "indici comportamentali" atunci inseamna ca si ea te place. Daca este indiferenta sau iti raspunde intr-un mod negativ, inseamna ca nu simte acelasi lucru pentru tine. Iti pot da un blog unde se vorbeste despre acest lucru, insa tu trebuie sa aplici ceea ce te invata acolo. www.scoaladeseductie.ro Succes;)
Daca te crede cel mai bun prieten atuncea e usor o poti invita in oras sau la un suc si o intrebi daca vrea sa fie cu tine.
Vezi cumpara si tu ceva un trandafir sau ceva si cand o intrebi i dai si cadou.
Mult noroc!
Fiindca sunt fata, pot sa iti spun cum poti sa o cuceresti. Treb sa ii dai intalnire la moll sau acolo unde ii place ei, cand va intilniti dai un buchet de flori si o cutie cu ciocolate, scrie-i asa: "Pentru mine, TU esti mai mult decat o prietena, te iubesc!" cred ca asa ai sa o cuceresti, sau poti saqi scrii o poezie, care ar suna cam asa:
"Ascult unele melodii
Si-mi vine sa plang, tu nu stii
Cand ma gandesc ca nu esti langa mine
As vrea sa plec de-acasa si sa fug la tine.
Vreau sa-mi bag inima-n pieptul tau
Si sa-mi sugi sufletul meu
Si toata iubirea care ti-o port
As vrea sa te omor cu a mea iubire pe un port.
Sa te ia dragostea mea
Sa ma fugaresc cu tine tare as vrea
Ia mai du-te-n sufletul meu
Ca mai facut sa te iubesc mereu.
Nu pot sa te mai las iubirea mea
Te sarut dulce pe gurita ta
Te blestem sa ma iubesti mereu
Sa nu pleci de langa mine, sufletul meu."
spar k ti-am fost de ajutor, succes cu fata!
Da, este o alta modalitate foarte frumoasa de a transforma o simpla prietenie in ceva mai mult. Asa de curiozitate, sper sa nu te superi ca intreb, asta este modalitatea prin care ti-ar placea tie sa fii cucerita? Intreb datorita faptului ca cele mai multe fete dau astfel de sfaturi gandindu-se la modul in care le-ar place sa fie cucerite.
Simplu, crede-ma, este foarte simplu. Incearca sa castigi la loterie sau sa primesti o mostenire, asta e singura ta sansa. Bitches love money.
Spune-i ca iti place de ea si intreab-o ceva de genul :"Ce spui, crezi ca relatia noastra de prietenie ar putea evolua? Ce zici sa incercam mai mult.Doar incercam,daca nu merge ramanem prieteni."Crede-ma, si eu cu actuala iubita am fost cei mai buni prieteni timp de un an, dupa care am evoluat.Suntem de doi ani impreuna si nimic nu e mai frumos decat sa ai alaturi de tine o presoana care stie totul despre tine si despre care sti totul.Nu o lua cu vrajeli,ca te dai la ea sa vezi daca raspunde sau nu mai stiu eu ce.Cel mai bine e sa ii spui, de aia iti e cea mai buna prietena, pentru puteti sa vorbiti.Succes mai departe si crede-ma, daca veti fi impreuna, va fi cea mai frumoasa relatie a ta.Sa ma anunti si pe mine cum decurg lucruile daca vrei.Succes.
rrrrares33 întreabă: