anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata, incerc de vreo jumate de an s-a o cuceresc si nu prea se primeste..am iesit intrecut de citeva ori..shi am iesit si ieri ..shi mi-a zis ca nu are atraktie fata de mn..eu i-am propus sa iesim o luna da intensiv..si sa facem lucruri noi..si daca nu se primesti raminem prieteni.ea a fost deacoord...V-a rog sfaturi ce lokruri noi as putea s aincerc cu ea ca sa o cuceresc! adica unde s-a o scot in orahs...idee!

5 răspunsuri:
| kandaraki a răspuns:

Ce inseamna intensiv? daca fata nu are atractie din start fata de tine, pai nu are. cu sila nu o vei indragosti de tine, no way. ti-a zis fata direct ca nu are atractie, cauta alta. cate fete sunt pe lumea asta

| Hαppiηеss a răspuns:

Lasa gagicile, mai intai invata sa scrii si sa vorbesti bine limba romana.

| ChrissD a răspuns:

Cred ca trebuie sa ii arati ca o iubesti de exemplu scoate-o la un film sau mergeti la mall si daca ii place ceva tu fal cadou.

| ionutalex13 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa afli ce ii place.ei ii convine doar o prietenie nu trebuie sa fii foarte insistent fii tu nu incerca sa te autodepasesti

| meatloaf a răspuns:

Urmareste-i profilul de facebook, acolo afli f multe despre un om.vei vedea ce filme ii plac, locurile unde se simte bine, ce muzica asculta.si inspira-te din asta.de ex daca ii place un cantaret in mod special du- la concerul lui sau ofera-i un cd original cu el in cazul in care este un cantaret din afara. daca vezi ca are mai mult de 2-3 poze dintr-un loc automat inseamna ca ii place.du-o acolo si fa-o sa se simt bine.deschide ochii bine si urmareste-i facebook-ul, si nu glumesc, chiar vb serioslaughing)a, si nu uita de flori...depinde cum e fata, dar eu zic nu trandafirilor.sunt prea siroposi si mai ales ca ea nu e convinsa ca vrea ceva cu tine.i-ai un buchet de lalele ca tot e anotimpul sau altceva..bafta!