| baiatulxboyx a întrebat:

Imi place de o fata, o iubesc mult, pur si simplu ma simt cel mai fericit cand o tin de mana sau cand o iau in brate, insa am impresia ca ei ii place de un alt baiat cu care a fost in trecut si cred ca inca ii mai place de el pentru ca ii ia apararea tot timpu si se chinuie atat sa vorbeasca cu el insa el nu o mai place si ca dovada nu o prea mai baga in seama... Mi-am dat seama ca trebuie sa uit de ea si sa trec mai departe, deci ce sfaturi imi dati? Cum sa trec peste? Am de precizat ca baiatul de care ii place ei e prieten bun cu mine si sunt amandoi in aceeasi clasa cu mine.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai in gura laughing

| baiatulxboyx explică:

Nu am de ce sa-l bat pe tip, pur si simplu el nu are nicio vina si nu ar rezolva nimic.

| kleorys a răspuns:

Ceau fiindca orium nu ai ce sa pierzi cred ca ar trebui sa i zici sentimentele tale fata de ea, si dupa aia o sa vezi ce se intampla, cum se comporta cu tine, poate ai multe sanse la ea doar tu nu stiiwinking Bafta!

| baiatulxboyx explică:

Kleorys probabil ai dreptate, dar nu stiu cum sa zic, se poarta frumos si cu mine, adica ne luam in brate, sta la mine in brate, pune capul pe umarul meu, dar am impresia ca ii place si de fostul ei prieten, chiar daca ea zice ca nu, pentru ca incearca mereu sa se bage cu el in seama, adica nu chiar mereu.