| paul65moza19 a întrebat:

Imi place de o fata si am intrebat-o daca ma place. Iar raspunsul a fost nu, acum o luna… ne stim de 4 ani, m-a mai placut si tot vb… am invitat-o in oras, dar era ocupata dar a zis ca vrea sa iesim… ce sa fac? …

7 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Dacă ai întrebat-o direct şi a zis că nu, îţi vezi de viaţă. Doar nu o să-nceapă să-i placă de tine că vrei tu aşa. Asta e. Caută în altă parte. Cum adică ce să faci? Ce nu e evident de sine?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De 4 ani te umilesti in fara unei jigodii ordinare? cum ii permiti javrei aleaia imputite sa te manipuleze si sa te joace ca pe o marioneta, dao in dracul de besinoasa jegoasa javra ordinara. nu-i mai acorda atentie ca isi bate joc de tine javea ordinara

| cristimihailov a răspuns:

O inviti pe VerginincaVacaGrasa la lupta in oras.

| grab a răspuns:

Stabileste clar cu ea o zi si o ora cand iesiti si sa nu o mai dea la intors ca e ocupata ca tralala. succes!

Răspuns utilizator avertizat
| paul65moza19 explică:

….citeste inca odata, cred ca ma place… aia zic, ce fac? Cum aflu? Doar nu o sa zica asa, are 14 ani…

| Gizăz a răspuns (pentru paul65moza19):

Trebuia să fi spus din prima că are 14 ani. La anii ăia nici nu ştie pe ce planetă e, da' pe cine place sau nu. Sfatul e acelaşi. Las-o baltă.