| AlinAlinul a întrebat:

Imi place de o fata si cred ca si ei de mine, dar are iubit de 8 luni.straight face nu cred ca ar renunta la el pentru mine de fapt el este tot fashion, pensat cu bani etc... iar eu sunt doar un baiat normal ce parere aveti, cum sa o abordez si sa ii spun ce simt pentru ea? (precizez ca pe fata o cunosc de 4 ani si ea pe mine ma cunoaste tot de atatia ani, ne intelegem super bine ca si amici.)

6 răspunsuri:
| Alex_1359 a răspuns:

Tu esti **** in relatia asta, baga-te peste ala

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu te baga,daca sunt de atat timp impreuna cred ca tine la el. Daca ea iti arata ca te place,si ca ar vrea sa fiti impreuna, atunci vorbiti. Sau intreab-o ce simte pentru tine, cum te considera.

| AlinAlinul explică (pentru Djlsghtnquuw):

Mda in vara era sa fim impreuna dar a aparut baiatu asta...si mi-a zis pe mess ca inca regreta faza aia si ca acum ar vrea sa fie cu mine...deci ce fac?laughing

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru AlinAlinul):

Pai deschide subiectul asta cu ea, sa vezi daca mai regreta. Daca da, spune-i sa incercati sa fiti impreuna.

| catutzzzz a răspuns:

Linge-o la sub brat

| jojolina001 a răspuns:

Eu cred ca nu e cazul sa te bagi.intreab-o daca i place de tine iar daca ea o sa creada ca esti persoana potrivita pe care o vrea langa ea sigur o sa se desparte, in fond 8 luni nu e un timp indelungat.asa ca vorbeste direct ca doar esti barbat!