anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata, si i-am spus ca o plac.Ea mi-a spus ca deocamdata vrea sa fim doar prieteni si sa vorbim ca intre prieteni.Intrebarea e urmatoarea:habar nu am despre ce sa mai vorbim, spuneti-mi si mie ce am putea sa mai discutam si sa nu se refere la iubire sau lucruri perverse(lucruri despre care vorbesc prietenii).

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ati putea discuta despre lucruri banale, despre visele si nazuintele voastre de viitor, despre probleme voastre cotidiene, despre pasiuni, hobby-uri, ultimele filme si/sau seriale urmarite, despre muzica, sport, excursii, vacanta, vreme, etc. etc. etc. V-ati putea plimba pur si simplu doar sa inspirati aer curat, sau sa faceti jogging impreuna. Nu ai nici un motiv sa-ti faci probleme sau sa te ingrijorezi de continutul discutiilor deoarece de obicei se divagheaza in astfel de cazuri si de obicei discutia trece de la un subiact la altul involuntar, de fapt fara sa-ti dai seama. Trebuie doar sa incerci si sa ai un pic de... curaj. Succes!

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate daca erai mai pervers nu te baga in zona prieteniei invata sa pui o fata la respect altfel ajungi de rad curcile de tine

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi daca nu stii ce sa vorbesti cu ea de ce vrei sa fi cu ea? Vezi tu atunci pe moment ce sa discuti cu ea, tu crezi ca stie cineva? crezi ca există vreo rețetă de agățat gagici?

| Violleta2022 a răspuns:

Subiecte sunt extrem de multe, de la subicetele cartilor pe care le cititi, la ce ati invatat la scoala, ce peripetii faceati cand erati mici, ce jocuri v-ar place sa jucati si de ce samd.

| WaterDrop a răspuns:

Doar prieteni = este unul mai bun ca tine in viata ei.Trebuie sa fii mai bun ca el. Aparent nu esti. Oare vei fi? Poate nu.

Uite asa se nasc dramele de prost gust.