| Raul_Raul_1989 a întrebat:

Imi place de o fata si i.am zis. Nu m.am mai prea vazut cu ea, cand o sa o fac vreau sa o sarut, cum pot face asta?

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Poti incerca data viitoare cand va intalniti, dupa pupicii de bun gasit, sa continui sa o saruti usor si pe frunte, si pe tample si tot asa, tinand-o usor de cap. Daca te respinge initial, poti incerca mai tarziu, pe neasteptate sau spanandu-i ca vrei sa o saruti, ca are tenul fin si fain si vrei sa il simti, etc. Si asa poti ajunge si la buze, numai sa nu fi prea repezit, ci lent si finut, savureaza-i buzele pe rand si impreuna!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O prinzi de fata si bagi limba in gura halele maica sfanta

| Violleta2022 a răspuns:

Mai intai, intreab-o daca vrea sa fie prietena ta si dupa aceea ajungeti si la sarut!

| OMFGConrad a răspuns:

Apeşi o combinaţie de taste între CTRL + W... oops, voiai în viaţa reală? Te apropii, şi mai aproape, şi mai aproape, şi mai aproape şi BOOM, se produce BIG BANG-UL dintre buzele tale şi ale ei.

| TheNigga a răspuns:

Pune-ti masca emotiei si mai departe stii tu laughing Vezi sa nu fie baiat laughing

| annonim677 a răspuns:

Ce caracter e? Samanca cu buffuri? Lvl?

| Andreeea21 a răspuns:

Bună.
Dacă tu ai mărturisit că o placi și nu te-ai mai văzut cu ea. Asta ar însemn că, ea, nu este interesată de tine. Și dacă tu vrei să o săruți trebuie să vezi, dacă și ea își dorește. Logic, nu? happy
Ar trebui să îți transmită un oarecare semnal.zic eu. :/
O seară frumoasă! ^_^

| stefanzeulafemeisefdebanilapuradeifaraandrei a răspuns:

Cu ajutorul unui prieten vechi.

VIOL