Prietene, sfatul meu, fata TE PLACE, ce mai vrei? De ce sa confirme altul pentru tine? Pune-te in situatia ei, daca te-ar intreba cineva daca placi pe o fata ce ai spune? Exista riscul sa spuna ca nu chiar daca nu este asa.
Sfatul meu, daca vezi ca comunica cu tine, te-a invitat langa ea, glumeste cu tine, se uita pe furis la tine... ce mai astepti? Invit-o la un suc si o prajitura, urmat de o plimbare. Fa testul asta, daca accepta e un semn foarte bun. Vorbiti despre diverse lucruri, incercati sa va cunoasteti. Inainte sa va despartiti intreab-o de o a doua intalnire, daca accepta o a doua intalnire este clar ca simte ceva pentru tine.
Sfat: la a doua intalnire iesiti tot la o prajitora sau undeva unde sa va placa la amandoi, dar NU uita un trandafir. Acum este momentul sa faci pasul cel mare, spune-i ce simti pentru ea si intreab-o daca nu vrea sa fiti impreuna.
Asta e cea mai buna cale, lasa copilariile si incearca-ti norocul. Daca nu este sa fie nimic asta e, ai incercat, dar daca stai asa sigur nu va fi nimic intre voi.
Spor
E clar ca te place, nu apela la intermediari ca ai sanse s-o si pierzi, daca implici alte persoane. Ea nu cred ca va fugi acasa tipand in gura mare ca a invitat-o un baiat la un suc, asa ca stai linistit, nu vor afla rudele voastre. Urmeaza sfarutile lui VIP3r, zice bine