Fi puternic si fa-ti curaj si spune-i la fata ca iti place de ea, ii spui ca iti plac ochii ei, sau ca e frumoasa etc.
Du-te la fata si spune-i inainte sa fie prea tarziu.
Ii poti face un gest frumos! Ii cumperi de exemplu o ciocolata si un trandafir sau un ursulet de plus.tu trebuie sa o cunosti mai bine si stii cu aproximatie ce ii place si incerci sa o surprinzi! Crede-ma pentru o fata orice gest conteaza si daca a decurs totul cum trebuie si i-a placut gestul facut de tine fii sigur ca va vrea sa formati un cuplu! Sper sa iti iasa! Daca ti-am fost de folos imi acorzi mie funda?
Lupta pentru iubirea ca iubirea se pierde usor dar vine greu, vorbeste cu ea, cu tupeu ca nu te manca
Daca ai putina imaginatie o indulcesti inainte cu ceva, de exemplu ii iei un trandafir si i-l pui in banca alaturi de o scrisorica. Fara sa te semnezi sau te semnezi cu un pseudonim. Atunci a doua oara, pe 24 cand e Dragobetele (desi eu sarbatoresc si 14 feb.), ii lasi o felicitari, o cutie de cioco si un ursulet de plus. De data asta, lasi si un numar de telefon. Lasi mobilul inchis pana la terminarea orelor si o suni dupa, te prezinti si ii spui ce vrei de fapt, o intrebi daca vrea sa se intalneasca cu tine in ziua aia sau altcandva, sau daca nu macar daca ar dori sa va vedeti la scoala pe coridor 5 minute. Si o rogi sa fie discreta pentru ca tu esti mai timid. Daca nu e nebuna, sigur va fi ok si nu se va intampla nimic asa ca n-ar avea de ce sa-ti fie frica.
Sincer, frate, daca nu-i spui acum faci o mare greseala! Ai vreun motiv POATE? Daca n-ai si iti permiti sa intri intr-o relatie, atunci da-i bataie! Sa revii si sa ne spui cum a fost, chiar sunt curios.
Nici vorba de asa ceva frate nu manifesta rusine in fata jigodiei! nu te umili in fata javrei adopta atitudine de bad boy$$$$$$ va veni singura la tine
Fa-ți curaj si du-te la ea cu un cadou micuțe (de preferat o floare) si spune-i tot ce simți pentru ea.
Fata o sa fie așa marcată încât nu onsa stie ce sa mai facă
Așa ca ia-ți inima in Dinți si spune-i tot ce ai pe suflet
Anonim340 întreabă: