Poti incepe prin a te lasa usor de manele adica nu stiu nu cred ca ii plac genu de oameni. 2. Sa nu te lauzi niciodata la o fata de muschii tai ca nu de alta dar pari gen Gigolo(Johnny Bravo). 3. Tuturor le e rusine dar daca incepi usor, sa vorbesti cu ea, sa te deschizi la ea probabil o sa treaca rusinea si ai sa vezi cum te trezesti cu un sarut sau vorbind "prostii"(sa-i zici ce simti)
Parca ar conta ca asculti tu manele si ca faci 500 de abdomene pe zi.. Si inca ceva...cu rusinea nu rezolvi nimic. Ce *** o fi asa de greu sa-i zici ca o placi? Ti-e frica ca o sa fii respins? O sa-ti treaca. Spune-i ca nu te omoara nimeni. Bafta.
Se poate uita și la un cățel, asta nu înseamnă, că ea te place!
Dacă îți este rușine să îi spui acum, așteaptă să fiți amândoi la pensie și îi spui atunci!
Pai eu cand ma uit la un baiat incontinuu inseamna ca il gasesc simpatic(cel putin).
dar de unde stii ca nu te place? ai vorbit cu ea? daca esti asa de timid, uite, spune`i mai pe ocolite.sau de ce nu o surprinzi cu un sarut? marti,cand mergi la scl,sau cand o intalnesti,ia`o in brate si sarut`o
si daca ii zice ca nu ii plc de tine, spune`i ca nici tie de ea, dar asa fac prietenii buni.
Si crezi ca pe noi ne intereseaza ca tu asculti manele, joci fotbal sau faci 500 abdomene? Fa un pas primul si vezi daca o sa ajungi sa fii cu fata care iti place!