Incearca sa te comporti de parca nu o placi,incearca s-o faci sa te placa,punete langa ea, vorbiti, faceti glume, ii iei apararea, ajut-o cand are nevoie de ajutor etc.
Daca nu poti vorbi prin cuvinte cu ea, incearca prin mesaje. Orice subiect. Dupa un timp intra in lucruri amoroase. Intreab-o daca are prieten, spune-i ca este frumoasa, da-i si tu un link de la o melodie de dragoste (Dony - Passion este perfecta, eu am reusit cu ea )... prinzi tu ideea. Incearca sa fii cat mai romantic
Trebuie curaj frate
Lasă tu timitidatea asta deoparte ca te face praf şi fetelor nu la plac timizi...
Îţi pregăteşti o temă cum ar fi atunci când o vezi "bună nu te supăra erea pe aicii prin apropiere un magazin de..." şi ea în funcţie de ce
îţi răspunde tu contiinui cu vorba, după la final " apropo eu sunt alex şi ea... încântat să te cunosc te»am mai văzut locuieşti prin apropiere?
şi aşa mai departe, nu e greu deloc trebuie doar să ai încredere în tine, vei cunoaşte multe fete dacă vei înceta a mai fi timid
crede/mă, baftă multă că vei avea nevoie
Daca iti place cu adevarat o vei face fara sa vrei credema.va fi o tema de discutie la care poate nici nu te gindeai dar tema asta iti va face doar bine. daca nu se intimpla de la sine o vei face si singur
mereu crede ca vei cistiga
In primul rand,spune-ne varsta ta,si daca o placi poti sa intri in vorba cu ea foarte simplu de la un banal"buna", deci discutati despre hobby-uri, muzica, etc. daca este timida poti sa o intrebi unde ii place ei sa se distreze, si poate aveti lucruri in comun. daca aceasta te ignora chiar si a 2 a oara inseamna ca nu te place.sa ne spui ce ai facut.
Lasa teama de-o parte incearca sa vorbesti cu ea luni sau pe mess. incearca sa-i spui ce tema ai la mate sau romana
inventezi tu ceva, si dupa o mai intrebi una alta
ii dai numarul tau eventual. poti s-o inviti la film si mai chemi 2-3 prieteni ca sa nu fiti doar voi 2. si na. poate, poate merge, succes
Salut nu mai fi timid si du-te la ea saluto spune-i buna intrabo ce face incearca sa i iei nr de tel sa vb cu ea prin mesaje sa o inviti la un suc dupa cand esti doar tu cu ea intr-un loc anume explica-i ca tu simti o atractie fata de ea de mai mult timp dar nu stiai cum sa faci sa i spui si vezi ce zice si ea
Ti-am dat funda pentru ca imi place poza! Am vazut toate filmele Harry Potter! Mai ales Harry Potter and the Deathly Hallows part 1/2
123454321 întreabă:
Miroiu_Nicolae_1967 întreabă: