Ca sa se indragosteasca de tine trebuie sa fii in primul rand tu insuti, insa trebuie sa mai aduci cateva imbunatatiri comportamentului tau.De exemplu trebuie sa fii foarte amabil si atent cu ea, sa ii faci mai mereu complimente, adica sa o faci sa se simta speciala.Sa nu o minti si sa nu te comporti ca un mitocan sa o pipai sau chestii de genu
Salut. in general fetelor nu le prea se baga in relatii cu BAD BOYS, care se tin mari si tari si se dau permanent in spectacol, incearca sa fii mai deosebit de silalti, nu fa chestii tipice baietilor, ia-o prin surprindere, acum nu mai stiu daca sunteti prieteni sau macar daca va cunoasteti, dar stiu ca daca totusi vreai sa te placa tot de ce ai nevoie este sa scapi de chestii gen cuvinte cu un lexic inacceptabil, fii si tu mai politicos but nu fa mari spectacole. Poti sa o inviti pina la urmal aun suc si punctul forte:,, incearca sa vb mai mult despre ea si afla tot ce ii place, fii atent si komenteaza ceea ce spune astfel ea va intelege ca intr-adevar iti pasa de ea si ca chiar esti interesat,, Daca aveti shanse sa va vedeti mai des, poti sa o faci sa ses imta speciala pre exemplu o floare, sau marog in cel mai cool din variante o bombonica, si IN NICI UN CAZ NU SPUNE CHESTII GEN : e atit de dulce ca tine si bla bla bla. cred ca tu stii exact ce trebuie sa faci mai departe si btw NU EXAGERA
TheDarkBubu întreabă:
AnDr3iYY întreabă:
Lilliac03 întreabă: