Tu o cunoşti cel mai bine/Spune-i în cel mai frumos mod posibil/
Astfel încât să o impresionezi/Dar fii tu însuţi în ceea ce faci şi spui/ Dezvoltă-ţi latura sentimentală/Fii acolo atunci când are nevoie de tine/Şi apreciaz-o pentru ceea ce este
Afla si tu din prieteni ce spune ea despre tine cum se exprima fata de tine, ce gesturi aplica si ce priviri iti adreseaza. Fa apropouri fata de o relatie altfel decat de prietenie mai ia'o si de mana...vezi tu ce faci
Pai, eu sunt fata si imi place de un tipUite-te in felul in care te priveste, daca ea e persoana care rade de fiecare data cand te vede, te place. Uite-te intr-o zi adanc in ochii ei...Asa poti afla imediat, pentru ca daca te place te priveste intr-un anumit fel. Sper ca te-am ajutatMulta bafta
Foare simplu! Probabil mai exista cel putin o fata de care iti place (adica ar trebui sa existe. si presupunem ca e) daca ai avea de ales pe care sa o vezi goala pe care fata ai alege? Daca respunsul este "amica" ta ...atunci "da" iti pace de ea . Good luck.
Pai, atunci as crede ca va potriviti ca sa afli daca te place intreab-o despre ce culoare ii place, ce haine ii place incearca sai faci pe plac poate va inprieteni mai tare si poate...